• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hit dzisiejszego dnia. Dzwoni do mnie babka "Pani Marzenko, ja dzwonię z przychodni. Ma Pani wizytę na 16 maja u naszego doktora. Niestety nie będzie go. Doktor zrezygnowal. Już nie przyjmuje w ogóle u nas w mieście " kumacie ? Prawie 30 tydz, a ja zostałam bez lekarza [emoji23]
Śmiać się, czy płakać?
Pogadałam z babka, lekarz dostał lepszą propozycję pod Krakowe. A pracował u nas w przychodni i w szpitalu.
Ja pier... Wkurzyłabym się jak cholera... [emoji15][emoji35]

reklama
To nie jest właśnie blisko odbytu. No nic wytrzymam do jutra. Może to coś normalnego a przy goleniu podrażniłam i teraz nie chce się zagoić. Jutro zdam relację a teraz z trwogą wybieram się po wyniki badań [emoji2]
Ja też miałam coś takiego, nie mogłam wydusić, miesiąc było, w końcu wydusilam. :D podejrzewam, że to była jakaś zmiana hormonalna, w międzyczasie zdarzyłam o tym zapomnieć. :)

Coraz gorzej sie czuje. Juz zatoki mam zapchane[emoji20] Nie wiem jak przetrwam kolejne dni. Najchetniej bym przelezala w lozku[emoji53]
Współczuję bardzo..... [emoji20]
A nie możesz poleżeć? Sory, ale w sytuacji awaryjnej... Jak się nie wyleczysz, to będzie gorzej....
Pozw tym sama uczysz M., że co z tego, że chora, możesz chodzić, robić, itd.....
Robota nie ucieknie!

Na 17.20. Tylko najpierw musze dojechac po mloda do przedszkola i stamtad M nas odbierze i pojedzieny juz na badanie.
Mloda jeszcze tylko czasem pokasluje. Zawsze jest tak, ze ona cos przyniesie, kilka dni i jej przechodzi, a ja sie mecze 2 tygodnie.
Bo ją leczysz - nie widzisz różnicy? Ona trochę chora i od razu łóżko i specjalna opieka, a ty nawet jak jest dużo gorzej to zap... jakby nic ci nie było.... :(
Gdybyś też, tak jak u młodej, przy pierwszych objawach łóżko i leczenie, to też by ci przeszło szybciej...

Witam i ja :) czeka mnie dziś wizyta u endo, a tak mi się nie chce [emoji14] Dziś pierwszy dzień w domu bez męża bo poszedł do pracy. Kciuki za wizyty :) Ja mam jutro i jutro też ostatni dzień w pracy :) aż trudno mi w to uwierzyć. Dziewczyny orientujecie się może jak wygląda zmiana danych i osoby uposażonej w grupowym ubezpieczeniu w pracy, zgłosić to muszę sama u ubezpieczyciela czy w swojej firmie? I jak to jest gdy firma odciąga składkę na to ubezpieczenie i np na kasę zapomogowo pozyczkowa z wynagrodzenia, gdy przechodzę na l4 i potem macierzyński, wtedy dalej są te składki odciągane nawet jak płaci ZUS?
U ubezpieczyciela zmieniłam sama (przez stronę), w pracy wystarczyło odpis przynieść

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry