martaaa515
Fanka BB :)
Jak bez szpitala to biorę wszystko [emoji4] ale mocz czysty więc wyluzowałam trochę [emoji4]Napewno da ci dopegyt i bedzie kazala kontrolowac min.4x dziennie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak bez szpitala to biorę wszystko [emoji4] ale mocz czysty więc wyluzowałam trochę [emoji4]Napewno da ci dopegyt i bedzie kazala kontrolowac min.4x dziennie.
No[emoji23]I łóżko. Wszystko czego potrzeba do szczęścia. Kibelek, lodówka i łóżko [emoji16][emoji16]
Mam łóżko i to całkiem całkiem ładneI łóżko. Wszystko czego potrzeba do szczęścia. Kibelek, lodówka i łóżko [emoji16][emoji16]
Ty to na pewno[emoji23]ja oczywiscie tez zamirzam byc zrobiona na przywitanie syna !![]()
moze zdarze jeszcze cos zamowic przez neta miedzy skurczami a nuż jakas promocja bedzie![]()
No jutro ktg mam, ale chyba zbada mnie tez, bo cos mowil, ze zobaczy jaka wydzielina i moze wymaz pobierze.kaszel niedobry dla szyjki ... dobrze ,ze masz wizyte ...
A nie myślałyście o wizycie u fryzjera i kosmetyczki w trakcie?ja oczywiscie tez zamirzam byc zrobiona na przywitanie syna !![]()
moze zdarze jeszcze cos zamowic przez neta miedzy skurczami a nuż jakas promocja bedzie![]()
O matko, jeszcze tego mi brakowalo[emoji53]Z pewnością od tego. Ja podczas przeziębienia miałam takie bóle że myślałam że urodze
A co studiowałaś na raz? Ja fizykę i po roku mi się jeszcze informatyki zachciało [emoji23]Dwa kierunki... jakby kierunki były trochę bardziej ścisłe, to też bym wybrała zwiększanie nieoznaczoności![]()
Hahaha, to ona taka dobra jak i Ty[emoji23]moja ost mi mowi:
- mama a jak bedzie sie nazywac ten no wiesz ... ymmmm mały ten no wiesz o kim mowie ..
- masz na mysli twojego mlodszego brata Antosia ???
- o no wlasnie o nim myslalm
KURTYNA!!! głown aktorka Marcelina lat 8