Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
No grał twardziela, ale widziałam że cały drży biedaczek ehh czuje się taka beznadziejna nawet spokojnie ciąży przejść nieumieBiedny yez sie nastraszyl[emoji53]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No grał twardziela, ale widziałam że cały drży biedaczek ehh czuje się taka beznadziejna nawet spokojnie ciąży przejść nieumieBiedny yez sie nastraszyl[emoji53]
Żebyś wiedziała, jak ja niedostane zawału do lipca to będzie na prawdę super [emoji8]Całe szczęście że wszystko w porządku... Wiola do lipca wylądujemy w psychiatryku... może chociaż w jednym nas zamkną żebyśmy mogły się dalej nakręcać [emoji2] teraz do łóżka i spać! [emoji8]
Dzięki Bogu bo scenariusz miałam już "odpowiedni " W głowieUff... Współczuję stresu, ale najważniejsze, że jest ok [emoji106]
O jejku czyli też się zestresowalasNo, w końcu was nadrobiłam [emoji6]
Ja dzisiaj dzień z "atrakcjami"
Wczoraj rozkraczyło mam się auto na głównej drodze - półoś... Udało się ogarnąć, blisko byl mechanik, który zlitowal się nad ciężarna i naprawił na poczekaniu...
A dzisiaj urodziny O, w między czasie szkoła rodzenia, a poza tym też odwiedziłam IP...
Od kilku godzin prawie nie czułam ruchów, więc jak już byłam w szpitalu na szkole, to.....
Ktg czyste, oczywiście po kilku minutach pod ktg mała zaczęła się wiercić i kopać...
Skurczy brak, usg wszystko ok, więc po prostu pogoda....
Ale padam już... Odezwę się rano....
Dobranoc [emoji5]
Oj to przeciez nie Twoja wina! Niektore po prostu tak maja i nic na to nie poradzimy. Po prostu nie jestesmy stworzone do chodzenia w ciazy.No grał twardziela, ale widziałam że cały drży biedaczek ehh czuje się taka beznadziejna nawet spokojnie ciąży przejść nieumieCo z tym moim organizmem nie tak:/
Ojej, dobrze, ze wszystko ok. I ze bylas akurat na miejscu i moglas posprawdzac wszystko.No, w końcu was nadrobiłam [emoji6]
Ja dzisiaj dzień z "atrakcjami"
Wczoraj rozkraczyło mam się auto na głównej drodze - półoś... Udało się ogarnąć, blisko byl mechanik, który zlitowal się nad ciężarna i naprawił na poczekaniu...
A dzisiaj urodziny O, w między czasie szkoła rodzenia, a poza tym też odwiedziłam IP...
Od kilku godzin prawie nie czułam ruchów, więc jak już byłam w szpitalu na szkole, to.....
Ktg czyste, oczywiście po kilku minutach pod ktg mała zaczęła się wiercić i kopać...
Skurczy brak, usg wszystko ok, więc po prostu pogoda....
Ale padam już... Odezwę się rano....
Dobranoc [emoji5]
No te nasze organizmy ciężko to znosząOj to przeciez nie Twoja wina! Niektore po prostu tak maja i nic na to nie poradzimy. Po prostu nie jestesmy stworzone do chodzenia w ciazy.
Po prostu tak mamy i tyle. Nie jest to magiczny czas dla nas. Trzeba to przetrwac i juz. Ja juz zaczynam wyczekiwac porodu, tak zle juz mi sie robi[emoji53]No te nasze organizmy ciężko to znoszą![]()
A jak Twój M? No i córeczka prześliczna [emoji7]Po prostu tak mamy i tyle. Nie jest to magiczny czas dla nas. Trzeba to przetrwac i juz. Ja juz zaczynam wyczekiwac porodu, tak zle juz mi sie robi[emoji53]