reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No cos ty az tak duzo tego jest?

Nie [emoji23]
Ubranka od przyjaciółki po jej córce, kilka sukienek kuzynka kupiła (ale ich jeszcze nie widziałam), plus od mamy [emoji23]

Poza tym mam pieluszki (cześć, te, które już przyszły z ali), rożek, 3 ręczniczki (2 duże jeden na pierwsze miesiące), wanienkę i kilka takich podstawowych rzeczy [emoji23]

Jak mi tak powiedziała, to stwierdziłam, że gdyby nie rzeczy od niej, to miałabym mniej, czyli na jakąś 3 dzieci [emoji23]
Ale raczej wie, że mam dystans, i jestem minimalistką ;) poza ubrankami, które dostałam i pieluszkami będę miała chyba najmniejszą lipcową wyprawkę [emoji23]

Dzień dobry. Ale dzisiaj spałam.... Wstałam na siku i śniadanie o 6 a potem znowu zasnęłam. Właśnie wylazlam spod prysznica i robię kawkę. Dzisiaj nasza młoda świętuje 8 urodziny. Ale to zleciało. Patrzę na nią i nie mogę uwierzyć że była takim małym brzdacem 54 cm a teraz 140. Czuję się staro...

Nie [emoji23]
Ubranka od przyjaciółki po jej córce, kilka sukienek kuzynka kupiła (ale ich jeszcze nie widziałam), plus od mamy [emoji23]

Poza tym mam pieluszki (cześć, te, które już przyszły z ali), rożek, 3 ręczniczki (2 duże jeden na pierwsze miesiące), wanienkę i kilka takich podstawowych rzeczy [emoji23]

Jak mi tak powiedziała, to stwierdziłam, że gdyby nie rzeczy od niej, to miałabym mniej, czyli na jakąś 3 dzieci [emoji23]
Ale raczej wie, że mam dystans, i jestem minimalistką ;) poza ubrankami, które dostałam i pieluszkami będę miała chyba najmniejszą lipcową wyprawkę [emoji23]
Minimalizm jest fajny....bo nie zagraca. A te reczniczki to masz super. Zdolniacho ty. Hania ma szczescie ze mama takie cuda umie robic.

Między Twoim facetem a Bartkiem jest moim zdaniem niesprawiedliwie mała różnica... Dziecko może ucierpiec [emoji16]
Hahahaha wygra najblizej okreslona pozycja. A ile wczoraj dyskusji przy tym bylo.....Oliwia najmadrzejsza bo wertowala internet ile dziecko moze wazyc w tym tyg. Dalam im mozliwosc od 1000 do 1600 i sami kombinowali.

reklama
Hehehe za chwilę ktoś doda a może do mnie bo ja mam wanne z hydromasazem? Hehehe no dziewczynki to kto da wiecej ? [emoji23][emoji23]
Jak się przeprowadzę, to czeka wanna, może bez hydromasażu, ale za to olbrzymia dwuosobowa [emoji23] jak testowałam ją na sucho jeszcze przed zamontowaniem (O stwierdził, że jakaś mała... Jak stała w pustym salonie..... [emoji23]) to tak łokciami sięgałam od brzegu do brzegu - wtedy O od razu zmienił zdanie [emoji23]
Teraz się śmiejemy że Hania będzie się uczyć pływać [emoji23]

Ale tutaj nie będę zapraszać, bo już żyję (a raczej wegetuję) trochę na kartonach... [emoji15]

Do góry