Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
na odwrócenie się ma jeszcze trochę czasu [emoji106]Melduje się,
Maluch zdrowy, 947 gram waży, z wymiarów wychodzi 22.07, dalej nie obrócony, główka u góry nóżki na dole. Następna wizyta 17.05
Był komunikat specjalny, że jej gniazdko zapłonęło i jest bez laptopa... Więc musimy się uzbroić w cierpliwość [emoji15]Wiecie co dziewczyny już zaczyna mnie to mega martwić że Jola się nieodzywa już 3 dzień :/
Wyglądają pysznie [emoji16][emoji39]Ja zrobiłam wrapy i mam męża który może nam usługiwać [emoji2][emoji2][emoji2]Zobacz załącznik 850799
W razie czego można zrobić - ja robię podobnie jak ciasto na pierogi (mąką, gorąca woda, odrobinę oleju, sól), jakbyś dała więcej mąki razowej, to powinien podnieść mniejOooo ciekawe czy taka placek z tortilli podniósł by mi cukier muszę spróbować ,narobiłaś mi smaka![]()
Szkoda że nie mieszkasz bliżej,pomoglabysW razie czego można zrobić - ja robię podobnie jak ciasto na pierogi (mąką, gorąca woda, odrobinę oleju, sól), jakbyś dała więcej mąki razowej, to powinien podnieść mniej
(ale gotowe tortile chyba cukier maja w składzie, nie pamiętam...)
A miał być malutki bo łożysko małe [emoji2] ale nie narzekam, lepiej w tą stronę [emoji4]Super, ze wsxystko ok! To Twoj synus tez spory[emoji3]