Kup pelnoziarnista. Będzie lepiejSzkoda że nie mieszkasz bliżej,pomoglabys![]()
Spróbuje z gotowymi bo bardzo mi się nie chce robić ;/
Po makaronie mi nie skacze to może po tym też nie![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kup pelnoziarnista. Będzie lepiejSzkoda że nie mieszkasz bliżej,pomoglabys![]()
Spróbuje z gotowymi bo bardzo mi się nie chce robić ;/
Po makaronie mi nie skacze to może po tym też nie![]()
Roszponka, tuńczyk, kukurydza, kiełki rzodkiewki, cebula czerwona, ser żółty starty i majonez [emoji4] zwijam w rulon, owijam ciasno folią spożywczą i do lodówki na kilka godzin. Później tylko kroje na małe kawałeczki i szamam [emoji2]Super wyglądająA co dałaś do środka?
Oooo... Nawet nie wiedziałam że takie sąKup pelnoziarnista. Będzie lepiej
Ale może więcej się ruszasz? To też potem kolyszesz i usypiasz.ej martwicie mnie z tymi ruchami ja przez dzień Nikosia praktycznie nie czuję![]()
Są też wieloziarniste, próbuj [emoji4]Oooo ciekawe czy taka placek z tortilli podniósł by mi cukier muszę spróbować ,narobiłaś mi smaka![]()
Gratuluje udanej wizyty,a obrocic sie jeszcze ma czas.Melduje się,
Maluch zdrowy, 947 gram waży, z wymiarów wychodzi 22.07, dalej nie obrócony, główka u góry nóżki na dole. Następna wizyta 17.05
z nie ciążowych spraw chciałam zapytać, korzystała któraś z zabiegu depilacji laserowej?
Warto zainwestować?
Leci co nie? Ty czlowiek pracy to wiesz.....raz dwa leci. Jak bedziesz na l4 to moze sie dluzyc.Ja tezzzzz masakra 30 tydz !!!
ej martwicie mnie z tymi ruchami ja przez dzień Nikosia praktycznie nie czuję![]()