kinga30
Fanka BB :)
Moja to się prawie ciągle kręci, ale u mnie dzieciaki też tak miały wiec pewnie następna bedzie znowu podobna do tatusia hahahaU mnie to zalezy od godziny [emoji16] czasem mam 15 ruchów w 4 minuty a później kilka h bez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moja to się prawie ciągle kręci, ale u mnie dzieciaki też tak miały wiec pewnie następna bedzie znowu podobna do tatusia hahahaU mnie to zalezy od godziny [emoji16] czasem mam 15 ruchów w 4 minuty a później kilka h bez
Powiedz ze robisz zakupy na zas....bo pozniej to wydatki beda na malucha a teraz mozesz. Sobie pozwolic.Sephora znowu mnie zaprasza na zakupy z rabatem [emoji23][emoji23] chyba oglosze bankructwo albo mąż mnie z domu wyrzuci
Ja robilam z lososiem...moje dzieciaki uwielbiaja i z rukola.Roszponka, tuńczyk, kukurydza, kiełki rzodkiewki, cebula czerwona, ser żółty starty i majonez [emoji4] zwijam w rulon, owijam ciasno folią spożywczą i do lodówki na kilka godzin. Później tylko kroje na małe kawałeczki i szamam [emoji2]
Na imprezy czasem robię podobne, ale z łososiem, zielonym ogórkiem, koperkiem i jakimś serem czosnkowym, plus różne wariacje warzywneRoszponka, tuńczyk, kukurydza, kiełki rzodkiewki, cebula czerwona, ser żółty starty i majonez [emoji4] zwijam w rulon, owijam ciasno folią spożywczą i do lodówki na kilka godzin. Później tylko kroje na małe kawałeczki i szamam [emoji2]
Moj tez dzis szaleje az czuje wysoko miedzy zebrami. Ciekawe jak lezy lobuz maly.15 ruchów w 9 minut moje dziecko dzisiaj idzie na rekord
Ja tak mialam przy skoku cisnienia. I sie martwilam.....ale jak sie poloze to zaczyna wariowac wiec jest ok. Maluchy raz daja znac mocniej raz slabiej i to normalne.ej martwicie mnie z tymi ruchami ja przez dzień Nikosia praktycznie nie czuję![]()
A leżysz czy się ruszasz? Bo jak się ruszasz, to musialabys się położyć na jakiś (dłuższy) czasej martwicie mnie z tymi ruchami ja przez dzień Nikosia praktycznie nie czuję![]()
Od 30 zacznie sie oczekiwanie. Coraz blizej. A dopiero co testt robilysmy.U mnie skonczony 28, dokładnie 28+1 teraz zmierzam do 30[emoji5]️
Mały będzie z nami w sypialni... W sypialni brakuje nam szafy i w sumie łóżeczka.. Wiem że wszystko będzie na ostatnią chwilę.. Ale tak wyszło że wstrzymali nas z tym kredytem bo miał być już zimą i poszedłby remont raz dwa a tak M ma na głowie remont, klienci z Norwy dzwonią - telefon za telefonem i już nie może tu dłużej zostać, jeszcze jakieś dwa weekendy przyleci przed lipcem i wtedy będzie ogarniał, powiedział że zdążymy... No nic nie mogę więcej zrobić, sama sobie szafy nie skręcę czy nie pomaluję ścian, nie założę umywalki.. Więc muszę czekać na niego.. Jakoś to będzie... Maksi powstał na wariata i mieszkanie teżtak samo jak nasz związek
więc chyba już tak musi być [emoji14]
No właśnie. Wczoraj kuzynka mi pisała 5 tydzień i ma krwiak musi leżeć. A tak niedawno ja z tym dziadostwem walczylamOd 30 zacznie sie oczekiwanie. Coraz blizej. A dopiero co testt robilysmy.