Za kilka godzin się dowiesz [emoji106]Moj tez dzis szaleje az czuje wysoko miedzy zebrami. Ciekawe jak lezy lobuz maly.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Za kilka godzin się dowiesz [emoji106]Moj tez dzis szaleje az czuje wysoko miedzy zebrami. Ciekawe jak lezy lobuz maly.
Pogielo ich..... Mialas planowane i masz czekac na lozko...tyle godzin. Niech rusza dupy i ogarniaja to.Dziewczyny ja juz przyjęta do szpitala ale dalej siedzę na korytarzu i czekam na łóżko od 8 ranomasakra
Łoooo no co ty gadasz !Dziewczyny ja juz przyjęta do szpitala ale dalej siedzę na korytarzu i czekam na łóżko od 8 ranomasakra
Na ktora wizyta?Melduje się, od rana nie miałam czasu wejść na forum, trochę nazbierał się roboty ale od jutro lenistwo![]()
O to jest mysl. Przeciez nie musze slodzic herbaty...pine z cyttyna ale cacao to u mjie musowo. Dzieki za radeKup ksylitol albo stewię
Rodzinnym cukrzykom po nich cukier nie rośnie, więc powinno być ok [emoji6]
A moje cacao było z chałwą chilli, taką bez cukru![]()
Czyli nie będziesz próbowała z dwójką w sypialni? [emoji6]U nas tez z nami az mi zal ze Nicoletta musi dac msce bratowi naj bym spala wszyscy razem
Powiem Ci, że jak siedziałam teraz w domu to wcale nie miałam czasu na forum [emoji16]Od jutro bedziesz na bierzaco. Hihi wtedy dopiero produkcja ruszy jak pracujace ciezarowki beda na l4
16Na ktora wizyta?
Napewno....zobaczysz jeszcze bedziesz miala dosc kopniakow i szturchancow.jak się położe to po chwili się wierci. Lekarka mówiła, że wszystko w porządku jest, że maluch dużo śpi. Może się rozkręci jeszcze :roll:
Ja piekłam tak rydze na takim kaflowym piecu i ciasto z makaronu jak babcia robiłaJeju Aga a ja pamietam jak u babci byla ta kuchnia z plyta i jak sie robilo podplomyki....kurcze ale bym zjadla takiego. Czasem jak babcia robila pierogi to zabieralam ciasto dziadek palil w letniaku( moja babcia nowoczesna to jiz kuchnia full wypas...ale w letniaku nadal stala kuchenka na drewno z plyta) i sie pieklo....niebo w gebie. Albo zbierlo sie ziemniaki i na koniec ognisko i pieczone w ognisku. To sa smaki mojego dziecinstwa plus maslo wlasnej produkcji. Szkoda ze masze dzieci twgo nie doswiadcza....chyna ze w jakiejs agroturystyce.
Ja pierniczę... Zjadłaś chociaż coś? Dostałaś obiad?Dziewczyny ja juz przyjęta do szpitala ale dalej siedzę na korytarzu i czekam na łóżko od 8 ranomasakra