Nowaja16
Fanka BB :)
Taki byl plan od początku ciąży wszystko jest okej ale poprzednia ciążę straciłam w 37 tygodniu dlatego teraz wcześniej planujemy rozwiażąć ciążę dlatego te sterydyA co sie dzieje[emoji33]?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Taki byl plan od początku ciąży wszystko jest okej ale poprzednia ciążę straciłam w 37 tygodniu dlatego teraz wcześniej planujemy rozwiażąć ciążę dlatego te sterydyA co sie dzieje[emoji33]?
Nie wiem nawet jak to się nazywa nie zapytałamUffff dobrze zejuz sie ulokowali...niestety te zastrzyki daja w tylek i sa dosc bolesne,dostawalas celeston?
No właśnie u mnie planują rozwiązać 35/36 czyli już taki w miarę tydzień ale warto wziąć te sterydy żeby nie było problemowDokladnie...ja dostalam ost dawke w dniu porodu i Oliwia jest z 33 tyg i oddychala....natomiast Mati z 37 i mial 5
6 punktow. 12 h na cepapie byl. Bo nie oddychal sam....mial zmiany adaptacyjne czyli pecherzyki sie nie rozprezyly.
Skończony 37?Dokladnie...ja dostalam ost dawke w dniu porodu i Oliwia jest z 33 tyg i oddychala....natomiast Mati z 37 i mial 5
6 punktow. 12 h na cepapie byl. Bo nie oddychal sam....mial zmiany adaptacyjne czyli pecherzyki sie nie rozprezyly.
No bedzie sie dzialo[emoji3]Od jutro bedziesz na bierzaco. Hihi wtedy dopiero produkcja ruszy jak pracujace ciezarowki beda na l4
I bardzo dobrze wiedza co robia.No właśnie u mnie planują rozwiązać 35/36 czyli już taki w miarę tydzień ale warto wziąć te sterydy żeby nie było problemow
Tak skonczony dokladnie 37,1Skończony 37?