Agatka29
Fanka BB :)
Super że wszystko oki!Jestem po. Ktg wyszlo czyste[emoji3] Wychodzi na to, ze te skurcze, ktore czuje to te Braxtona-Hicksa, ktore nie wyjda na ktg.
Polozna byla tak przemila, ze az w szoku bylam[emoji5]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super że wszystko oki!Jestem po. Ktg wyszlo czyste[emoji3] Wychodzi na to, ze te skurcze, ktore czuje to te Braxtona-Hicksa, ktore nie wyjda na ktg.
Przespałam się więc trochę jestem nie w temacie ale ja mam ciągnięcie w dół, szczegolnie przy skurczach czuję jak by mi tam wyjść chciałaTo moze ten lekarz przestraszyl sie tego, ze sporo zjechala ta szyjka i boi sie czy dalej nie bedzie leciec.
No i wlasnie ten nacisk i ciagniecie w dol...moj lekarz zawsze pyta czy cos takiego wystepuje i ze to niebezpieczne, wiec moze faktycznie. Ale najwazniejsze, ze masz lekarza w szpitalu i sie Toba zajmie. Mysle, ze zrobi Ci ktg i zdecyduje czy faktycznie trzeba Cie zostawic w szpitalu. Trzymam kciuki zeby jednak bylo ok!
Super, że wszystko dobrzeJestem po. Ktg wyszlo czyste[emoji3] Wychodzi na to, ze te skurcze, ktore czuje to te Braxtona-Hicksa, ktore nie wyjda na ktg.
No to super!Jestem po. Ktg wyszlo czyste[emoji3] Wychodzi na to, ze te skurcze, ktore czuje to te Braxtona-Hicksa, ktore nie wyjda na ktg.
Super [emoji4][emoji4][emoji4]Jestem po. Ktg wyszlo czyste[emoji3] Wychodzi na to, ze te skurcze, ktore czuje to te Braxtona-Hicksa, ktore nie wyjda na ktg.
w ktorym tygodniu ?Podglądałam czerwcówki i już druga się rozpakowała [emoji15]chyba przyspieszę z wyprawką...[emoji6]
Tak też czytałam jedna 31 tydzień a druga 33 tydzieńPodglądałam czerwcówki i już druga się rozpakowała [emoji15]chyba przyspieszę z wyprawką...[emoji6]