arona
Fanka BB :)
o rety ....wielowodzie przy tym mini brzuszku ... wady sa rozne moze cos co samo sie z czasem rozwiaze
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
o rety ....wielowodzie przy tym mini brzuszku ... wady sa rozne moze cos co samo sie z czasem rozwiaze
Jak byłam na poprzedniej wizycie to moja ginekolog mówiła że mały też ma główkę na gole ale nie wiem czy tak zostałoJa mam glowke na dole i mnie tam cisnie
niczego sobie nie oszczedziliscie ,masakra.... badz ostrozna i odezwij sie jak dojedziesz!
ja w poprzedniej ciazy mialam krotka szyjke od razu i powiedzieli, ze niema szans na donoszenie , znalazlam lekarza, ktory poprowadzil ... lezec nie mialam jak z 2 latka w domu jakos dotrwalismy do 36 tyg... tylko wtedy niemialam rozwarcia hmmm ...zagadka z tymi szyjkami .
Spore te dzieci mają czerwcówki, mój Maksiu miał w 27t0d 970g
To też masz sporego dzidziołkaSpore spore, ale mój maluszek tydzień temu tez w 27+3 miał 1400 wiec teraz już rosną każde w swoim tempie, mój to tak w 3 tygodnie wystrzelił, w 24 miał około 800
To moja 28+0 wczoraj 1340Spore spore, ale mój maluszek tydzień temu tez w 27+3 miał 1400 wiec teraz już rosną każde w swoim tempie, mój to tak w 3 tygodnie wystrzelił, w 24 miał około 800
To może tak ma jak moja potem nas tak cisna na dółJak byłam na poprzedniej wizycie to moja ginekolog mówiła że mały też ma główkę na gole ale nie wiem czy tak zostało