• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Taki trochę grubszy (ale letni) śpiworek mam, dlatego myślę o cieńszym ;)
Bawełnę też mam, i flanelkę mieciutką ;)

Więc grubszy polar odpada, ale może od środka flanela a z zewnątrz cieniutki polar (mam też taki mega cienki - te najciensze koce z Ikei)
Albo od środka flanelananz zewnątrz bawełna? Ewentualnie jeszcze mam takie coś podobne do frotki /delikatnego misia, więc może to od zewnątrz [emoji848]

I kto powiedział, że prościej uszyć niż kupić, jak wybór jest jeszcze większy [emoji23][emoji23][emoji23]
Ty jesteś szpec ;) masz tyle mozliwisci że w sklepie by nie dalo się zmieścić :)jak uszyjesz to konieczne pokaż bo pewnie śliczny wyjdzie ;)

Właśnie to jest smieszne. Jeszcze mi babeczka mowila, że po wizycie na której byłam 1,5 tyg temu zamiast mówić już pacjentka, to wyszedl, oznajmił że to jego ostatni dzień i ona się musi bujać z telefonami. Lekarz jest naprawdę dobry, zero złych opinii, kompetentny, mily, kulturalny, a tu taki klops...
Co prawda nie wpływa to na poziom leczenia, ale u mnie za takie podejście do pacjentek miałby wielki "-", i nie wybrałbym go już do prowadzenia ciąży itd....

Zastanawiam się czy nie wyprac dziś ciuszkow i całej reszty. Tylko nie wiem w jakiej temperaturze i jak to posegregować żeby nic nie pofarbowało bo nie mam tych chusteczek do prania. Chyba że się przejdę do biedry i kupię bo ktoś mówił, że tam są. A kocyki pierzecie osobno czy z ciuszkami? Nie wiem czy wyprać też pościel. Czy w ogóle jest sens. Nie wiem w czym małego kłaść do spania.
Ola ja dzieliłam tylko na jasne i ciemne i prałam w 60°. Nic mi nie pofarbowało ale nigdy nic nie wiadomo [emoji6] kocyki, rożki i pieluchy prałam razem z ciuszkami. Pościeli nawet nie wyciągałam bo narazie mam kołyskę a małego planuję kłaść spać w cienkim otulaczu a jak wyjdzie to zobaczymy [emoji4]

Jak leżałam z plamieniami, to też miałam "chrapaczkę" na sali... Zasypiałam w słuchawkach, inaczej nie było szans... [emoji15]

A tak w ogóle, to cześć dziewczyny :)
Ja dla odmiany nie śpię od prawie 2h, tylko z O się zagadalam... Miałam znowu popier... sny, i musiałam się wygadać itd.... [emoji15]
Ja jak leżałam miałam chrapaczkę na oddziale ale słychać ją było w każdej sali [emoji2] współczułam tylko dziewczynom co z nią muszą leżeć [emoji6]

Ty jesteś szpec ;) masz tyle mozliwisci że w sklepie by nie dalo się zmieścić :)jak uszyjesz to konieczne pokaż bo pewnie śliczny wyjdzie ;)
Wizualnie będzie bardzo prosty - jakiś hafcik, pewnie znowu motylki, bo lubię itd [emoji6] albo jakaś aplikacja ;)

Im dłużej myślę... Od środka flanela chyba najlepsza - miękka, delikatna, 100% bawełna itd, tylko jeszcze muszę pomyśleć co z zewnątrz ;)
Może faktycznie bawełna, wtedy byłyby dwie cienkie warstwy flanela+bawełna, i jak będzie ciepło, to powinno być ok, a jak będzie zimniej to mam ten grubszy...
Bo zakładam, że śpiworków nie muszę mieć na zmianę ;) nawet jakby był w nocy zasikany czy coś, to do rana coś wymyślę, choćby kocyk itd, a w dzień pranie ogarnę ;)

Ech... Też mam dzisiaj z rana problemy egzystencjalne [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale to dlatego, że powinnam siąść do rozliczania pitów, a mi się tak mega nie chce, że... [emoji23]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry