Marika92
Fanka BB :)
Karla ja tak będę jeszcze dłuuuuugooo... Nawet ciężko określić ile :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Karla ja tak będę jeszcze dłuuuuugooo... Nawet ciężko określić ile :/
E tam, nie ma takiej tragedii....Karla ja tak będę jeszcze dłuuuuugooo... Nawet ciężko określić ile :/
U mnie budowa też się wlecze... Środa i czwartek odpadły, dzisiaj Olek coś tam z autem musi jeszcze, bo jutro rano przegląd, a schody czekają....
A ja dzisiaj mega wypompowana, brzuch mi twardnieje, więc zamiast prasować leżę z książką.. [emoji15]
Czekające pity pominę.... [emoji15]
Tylko Hania poprawia mi humor, bo szaleje jakby chciała nadrobić chwile spokoju
Jak postanowiłam policzyć ruchy, to 10 było w mniej niż 2 minuty... Ręce, nogi, ogólnie chyba breakdance się postanowiła nauczyć [emoji23]
No i powoli sięga do żeber![]()
No wierzę [emoji16]Ja dalej siedzę w syfie [emoji58]
Uwierzcie mi ze jakby nie ta nadwyżka wit D to ja jestem w depresji płaczącej [emoji23]
Pocieszające, że w przyszłym roku chociaż ulgę na dziecko będziemy mieli, bo poza tym, to mogę odliczyć jakąś niewielką kwotę za oddanie krwi, ale i tak muszę im dopłacać, jakby mało zabieraliTwoje Pity przypominają mi o naszych [emoji24] tez będzie ból i tez to odwlekam do końca
Ja teoretycznie na 2 lipca. Ale u mnie planowane wcześniej cc więc będę czrwcowkaJuz nie pamoetam kto ma termin blisko konca czerwca ??ale nie cc planowana tylko termin[emoji14]porodu
Ja 38 chyba nie przenosze co...... zaczynam myslec o tym porodzie powalilo mnie ...