• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Może to głupio zabrzmi, ale moim zdaniem nie jest to jakaś super wypłata, zwłaszcza dla inż po studiach itd.
I jeśli ty byś nie miała dochodu to czarno to widzę :( (tak, wiem, da się, da się też przeżyć za najniższą krajową, ale chyba nie o to chodzi, żeby wrócić do kraju i ledwo żyć od 1 do 1...)

To prawda... a jeszcze dodam @Peugeotka ze przeważnie Włosi (ogólnie obcokrajowcy) są na kontraktach, maja inne umowy i zarabiaj w PL w € nie w pln, wiec może te 4000 x 4 ;) No i paradoksalnie to co pisze @Margana tez jest prawda, ze czasami i bez studiów zarabiasz więcej... Kurcze trudno przewidzieć czasami.

kawa magnez wyplukuje , ok ale magnez lepiej sie wchlania z posilkiem ...
do tego zle sie wchlania jesli bierzemy go razem z posilkami wapniowymi lub przy napojach gazowanych typu cola , magnez sie nie wchlania w towarzystwie wapnia i fosforu...
polecaja tez popic dawke magnezu porzadna dawka wody :D

Ale mi lekarka kazała na czczo... mam tardyfenol. Czyli jak lepiej w końcu? [emoji848]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry