reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja też musze się wziasc za pranie , a do prasowania teściowa się zaoferowała ,także piorę jak najwięcej niech ma co robić ;)
Ja będę prała dopiero po przeprowadzce... :(
Chyba, że będzie się bardzo przeciągać, to wypiorę i zapakuję próżniowo..
Z pomocą w prasowaniu zaoferował się O (chociaż w ogóle nie potrafi...), więc będzie się uczył [emoji6]

Na razie planuję tylko podzielić ubranka, przejrzeć, które wymagają ewentualnie zamoczenia i mydła itd (mam ubranka od przyjaciółki, na na paru mogą być np plamki po mleku), i to zrobię w przyszłym tygodniu ;)
A co do zakupów - kupiłam tylko parę rzeczy, jakoś zakupy nawet dla Hani mi nie wychodzą....
Ale muszę śpioszki kupić, bo mam jedne ;)
(przyjaciółka nie lubiła, ubierała półspiochy, których mam zapas, bo młoda była wybitna w kwestii budzenia się [emoji23])

Ale jakoś tak ciężko mi się za cokolwiek wziąć :(
Na razie muszę nasze rzeczy poprasować, a potem może w końcu wezmę się za pita....
A jeszcze dwie torebki czekają na uszycie, w tym jedna dla mnie.. No bo wiadomo, szewc bez butów chodzi[emoji23]

Z pomocą w prasowaniu zaoferował się O (chociaż w ogóle nie potrafi...), więc będzie się uczył [emoji6]

Na razie planuję tylko podzielić ubranka, przejrzeć, które wymagają ewentualnie zamoczenia i mydła itd (mam ubranka od przyjaciółki, na na paru mogą być np plamki po mleku), i to zrobię w przyszłym tygodniu ;)
A co do zakupów - kupiłam tylko parę rzeczy, jakoś zakupy nawet dla Hani mi nie wychodzą....
(przyjaciółka nie lubiła, ubierała półspiochy, których mam zapas, bo młoda była wybitna w kwestii budzenia się [emoji23])

Na razie muszę nasze rzeczy poprasować, a potem może w końcu wezmę się za pita....
A jeszcze dwie torebki czekają na uszycie, w tym jedna dla mnie.. No bo wiadomo, szewc bez butów chodzi[emoji23]
Powolutku lepiej zacząć prac,później na nowym będziesz miała za dużo do roboty ;/

Ja też czekam z praniem na pomalowanie pokoju. Nie mam gdzie indziej trzymać, komoda przeznaczona do tego stoi, ubranka poukładane, ale wyprać i wypracować je trzeba jeszcze.

To na pewno :) ale sporo z tego ( body z długim, getry i spodnie) są większe więc wystarczą na dłużej :) ja głównie kupowałam takie typowo letnie :) poprzednio nie było mi dane nacieszyć się ciążą, nie kupiłam kompletnie nic a teraz też długo czekałam.. Ale w końcu się przełamałam i coś tam od siebie też nie raz kupię :)

Oczywiście, to sama przyjemność wybierać te malutkie ciuszki [emoji7]

reklama
Jest dziewczyny ciezko. Dzwonil doktor kretowicz i potwierdzil ze to wyrok. Ze dobrze bylo by porozmawiac z psycho. Boze dobrze ze D ma wolne i ze mam 3 dzieci zdrowych. Bo wiecej miec nie bede. Najgorsze to ze tak pozno....opluje tego z usg na fundusz...w 18 kretowiczowi juz nic nie pasowalo...mialam powtorzyc za tydz. A ze mialam 3 dni pozniej na nfz i powiedział ze jest ok to dalam spokoj. Boze a teraz co...... Rozpacz bo wszystko mam i po co jak nie bedzie malego. Zamiast chodzic na spacery bede musiala kupić trumienke. Dziewczyny narazie nie bede pisac...was dolowac. Bede was podglądać bo zwiazalam sie z wami. Zycze wam zdrowych maluszkow ! Ja musze szykowac sie na zalobe.....i ulozyc sobie w glowie wszystko
Strasznie , strasznie mi przykro... bede myslec o Tobie i Filipku i pamietaj,ze zawsze tu na Ciebie czekamy.... trzymaj sie mocno !

Do góry