kinga30
Fanka BB :)
U mnie też czasami jest ale ale mam w nosie moje dziecko moja sprawaJa też mam w nosie "ale". Moje dzieci, mój wybór. Jak ktoś ma swoje dobre rady dotyczące imienia to niech sam swoim dzieciom takie imiona daje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie też czasami jest ale ale mam w nosie moje dziecko moja sprawaJa też mam w nosie "ale". Moje dzieci, mój wybór. Jak ktoś ma swoje dobre rady dotyczące imienia to niech sam swoim dzieciom takie imiona daje.
Aga pięknie wyglądasz [emoji8]O pojechał zatankować, to mam chwilę [emoji6]
Jakiś czas temu było na temat rozmiaru biustu, że ze stanika można by czapeczkę dziecięcą zrobić
No więc, nowa czapeczka, tylko nie niemowlęca [emoji23]
Zobacz załącznik 851733
I jeszcze parę fotek na koniec 30tc
Zobacz załącznik 851734
Zobacz załącznik 851735
podeszly wiek![]()
Ale teraz jestes szybko ciaza za ciaza to mozesz miec wieksze niedobory.
Aga pieknie wygladasz! A cyc wiekszy od brzuszka, faktycznie.O pojechał zatankować, to mam chwilę [emoji6]
Jakiś czas temu było na temat rozmiaru biustu, że ze stanika można by czapeczkę dziecięcą zrobić
No więc, nowa czapeczka, tylko nie niemowlęca [emoji23]
Zobacz załącznik 851733
I jeszcze parę fotek na koniec 30tc
Zobacz załącznik 851734
Zobacz załącznik 851735
Bylam na merkato i troszke sie oblowilam okazyjnie ,tylko kurcze 30 st , strasznie ciezko ...
O...co sie stalo, ze jednak udalo sie zrobic wypis w niedziele?[emoji6]Ja juz w domu dziewczyny![]()