arona
Fanka BB :)
i sie wyjasniloA wiesz ze możesz mieć racjębo pół dnia dziś siedze i marudzę że się nudze a drugie pół stałam i pracowałam
![]()
marudzilas to malenstwo zanudzilas a pracowalas to kolysalas ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i sie wyjasniloA wiesz ze możesz mieć racjębo pół dnia dziś siedze i marudzę że się nudze a drugie pół stałam i pracowałam
![]()
2 pełne dobyjak dlugo u was trzymaja w szpitalu po porodzie ?
tak bez komplikacji...
po sn i cesarce tak samo ?2 pełne doby
Niezależnie czy SN czy cc. Jeśli nie ma powikłań to po 2 dniach do domu. U nas do szpitala trzeba dosłownie wszystko zabrać. Szpital nic nie daje. Nawet mydełko do kąpieli trzeba swoje.po sn i cesarce tak samo ?
niezle u mnie w szpitalu 4 ...sporo tych rzeczy do szpitala trzeba![]()
zgrabniutki brzuszek ! chyba nie przybralas zbyt wiele co ?
u nas dla matki tez dla dziecka nie ... ostatnio czytalam ,ze lepiej nie zmywac z dziecka tych resztek porodowych , ze maja duzo substancji odzywczych i zabezpieczaja skore u nas myja od razu...Niezależnie czy SN czy cc. Jeśli nie ma powikłań to po 2 dniach do domu. U nas do szpitala trzeba dosłownie wszystko zabrać. Szpital nic nie daje. Nawet mydełko do kąpieli trzeba swoje.
warto by bylo sie wysilic na sn z tego powoduU nas SN 2 dni cesarka 4 dni
Rany co ja teraz przeżyłam. Idę siku, patrzę - majtki całe w świeżej krwi. Zawał na miejscu!!! Na szczęście szybko zlokalizowalam źródło problemu. Pamiątka z 1 porodu - hemoroid. Postanowił sobie niepostrzeżenie wyjść i od razu krwawić! Uff...