arona
Fanka BB :)
no wlasnie ,inne proporcje ... ja mam 166 cm to inaczej sie rozklada ...Tak prawda
Mam 184 cm I przed ciaza 72kg zawsze tyle waze mimo ze jem wszystjo i makaron na okroglo[emoji23][emoji23]pepek cm daja 118Zobacz załącznik 851808
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no wlasnie ,inne proporcje ... ja mam 166 cm to inaczej sie rozklada ...Tak prawda
Mam 184 cm I przed ciaza 72kg zawsze tyle waze mimo ze jem wszystjo i makaron na okroglo[emoji23][emoji23]pepek cm daja 118Zobacz załącznik 851808
Mam 14 letnia corke i 12 letniego syna ... maly bedzie mial 4 rodzicow![]()
po sn i cesarce tak samo ?
niezle u mnie w szpitalu 4 ...sporo tych rzeczy do szpitala trzeba![]()
ja mam 2 starszych, nie myslelismy o trzecim takze dzieki radom lekarza ... ogolnie sytuacja nie sprzyjala ani wiek ... ale bedzie Leos i cos czuje, ze zakochamy sie w nim cala czworka na zaboj![]()
a ja corke urodzilam w 27 urodziny....O rany to synus maly to taki cudo na starosc[emoji23][emoji23]super tez tak
Ja mojego poznalam majac 27 ale dlugo nie chcialam dzueci jak cgcialam to klops I lata staran az w 2017 uridzila sie Nicole a wrzesien 2017 poczatek histori Francesco [emoji7]I mam 38 na karku
no wlasnie ,inne proporcje ... ja mam 166 cm to inaczej sie rozklada ...
z tym juz mi ciezko ! I brakuje mi tej wolnosci ruchow ,talii.... a na tylek patrzec nie moge (dobrze ,ze z tylu)kwadratowy i przyprasowany buuu...A to fakt coezko bys miala z 118 cm brzuchem[emoji23][emoji23]
jak dlugo u was trzymaja w szpitalu po porodzie ?
tak bez komplikacji...
bedziesz rodzic sn ?W Holandii wychodzi się 2-3 h po porodzie, jeśli nie ma żadnych komplikacji.
Na szczęście mój lekarz powiedział, że zostanę przynajmniej 24 h, więc chociaż się trochę wyspie po porodzie![]()