Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super [emoji106]Amelka ma już 1400wszystko jest ok
Jutro z rana jedziemy w Bieszczady. Stwierdziłam że jest to już ostatni moment kiedy jeszcze jakoś się ruszam i trzeba to wykorzystaćpotem jak mała się urodzi to pewnie długo nigdzie nie pojedziemy.
Super [emoji106][emoji106][emoji106]Ja tez juz po prenetalnych wszystko okej niunia zdrowa bardzo ruchliwa i waży 1380![]()
Ciesze sie ze wszystko dobrze...Jestem po . Mała waży 1300 jest wsio ok. Ja znów schudłam kg...
Piekna waga Amelki. W ktorym jestes tygodniu?Amelka ma już 1400wszystko jest ok
Jutro z rana jedziemy w Bieszczady. Stwierdziłam że jest to już ostatni moment kiedy jeszcze jakoś się ruszam i trzeba to wykorzystaćpotem jak mała się urodzi to pewnie długo nigdzie nie pojedziemy.
Ja mam najgorsze to, że nie sapię, nie mam zadyszki, i fizycznie nie czuję ograniczeń... Nie mam żadnego problemu, żeby się schylić do ziemi na prostych nogach, ale jak czasem odruchowo tak zrobię, to po wyprostowsniu się skurcz... Jak przejdę odruchowo za szybko, to po chwili brzuch ciągnie i się stawia... Więc muszę po prostu pamiętać, że mam chodzić powoli jak emerytka, nie schylać się, itd....
Ja już 4 lata w domu i powiem szczerze nigdzie mi się nie spieszy. Uwielbiam spędzać czas z moimi dzieciaczkami![]()
Kiedyś byłam pracoholiczką, dzieci zmieniły mój pogląd na życie.
Super [emoji110] a Ty hm ciekawe czemu aż tak chudniesz nie ?Jestem po . Mała waży 1300 jest wsio ok. Ja znów schudłam kg...
SuperJa tez juz po prenetalnych wszystko okej niunia zdrowa bardzo ruchliwa i waży 1380![]()
Jasne, ale muszę pamiętaćMozesz sie schylac na ugietych nogach plecy prosto[emoji5]