SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
W pokoju u chłopca ładnie wygląda jedna żółtą ścianaDoradzcie jaki kolor ścian do pokoju małego? Jakoś nie mam weny i pomysłu. Myślałam o jasnym szarym i dodatkach w jakimś żywszym kolorze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W pokoju u chłopca ładnie wygląda jedna żółtą ścianaDoradzcie jaki kolor ścian do pokoju małego? Jakoś nie mam weny i pomysłu. Myślałam o jasnym szarym i dodatkach w jakimś żywszym kolorze.
Myślę że i mnie tyle zejdzieJa już 8 lat w domu, uwielbiam być z dzieciakami![]()
Kazal teraz bo cala rodzina bierze w tym samym czasie ... Bo tylko wtedy to ma sens ... Bo co z tego, że weźmie siostra, szwagier i ich dzieci i mama i mój facet jak ja będę miała i będę roznosic... Jak ja się zdecyduje za miesiąc to oni już zdążą załapać ode mnie o znów będziemy musieli wszyscy... A wszystko trzeba prac... Pościel, koce, ubrania... Myć wszystko... Klamki, piloty, wszystko co często dotykamy bo jaja mogą być wszedzieOj wierzę ci że jest to stresujące. Wziąć czy nie wziąć... Oto jest pytanie.
A lekarz kazał brać już teraz czy jak przyuwazysz owsika?
Każdy ma oczywiście swój gust,więc powiem po prostu,jak zrobiliśmy u nasDoradzcie jaki kolor ścian do pokoju małego? Jakoś nie mam weny i pomysłu. Myślałam o jasnym szarym i dodatkach w jakimś żywszym kolorze.
Przerabiałam to w liceum. Wszystko w wysokiej temperaturze prać. Ale trzeba wyprać dosłownie wszystko. Nawet firany i zasłony. Trochę roboty przed Wami ale dacie radeKazal teraz bo cala rodzina bierze w tym samym czasie ... Bo tylko wtedy to ma sens ... Bo co z tego, że weźmie siostra, szwagier i ich dzieci i mama i mój facet jak ja będę miała i będę roznosic... Jak ja się zdecyduje za miesiąc to oni już zdążą załapać ode mnie o znów będziemy musieli wszyscy... A wszystko trzeba prac... Pościel, koce, ubrania... Myć wszystko... Klamki, piloty, wszystko co często dotykamy bo jaja mogą być wszedzie
No dziś co mogłam to już wypralam... 4 pralki... Jutro nasza pościel, firany i ubrania, które dziś nosilismy i legowisko psa...Przerabiałam to w liceum. Wszystko w wysokiej temperaturze prać. Ale trzeba wyprać dosłownie wszystko. Nawet firany i zasłony. Trochę roboty przed Wami ale dacie rade![]()
Spokojnie wypierzecie wszystko i będzie okNo dziś co mogłam to już wypralam... 4 pralki... Jutro nasza pościel, firany i ubrania, które dziś nosilismy i legowisko psa...
A to polroczne dziecko jeszcze potrzebuje stonowanych kolorow[emoji5]Chyba właśnie postawimy na neutralne ściany i żywsze dodatkiMały będzie na początku w naszej sypialni, planujemy go przenieść jak będzie miał około pół roku
![]()
Myślę że i mnie tyle zejdziePrzy trójce nie wyobrażam sobie powrotu do pracy, tym bardziej że na pomoc babć i dziadków nie możemy liczyć.
warto odrobaczyc i psa dodatkowo ...No dziś co mogłam to już wypralam... 4 pralki... Jutro nasza pościel, firany i ubrania, które dziś nosilismy i legowisko psa...