• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hehe nie! Chodzi mi o te osoby, które do Ciebie pisaly na priv, że czekają na występ. Zachowanie rodem z podstawówki [emoji14]
aaaa :D No troche tak...
Chyba nie wstawię tu tych zdjęć. Bo kurde jeszcze ktoś mnie rozpozna w końcu a tego baaaaaardzo nie chcę. Mimo, że buzie zawsze zakrywam, to np po mieszkaniu można poznać

Hej, uumnie dziś z rana burza :/ ale teraz juz slonko zapowiada się znowu upalny dzień,
Podszykuje trochę obiad, i później mam w planie lenic się :) gości sie nie spodziewam wszyscy gdzies wyjechali na majówkę , mamy palić goryla, tylko nie wiem jak z tym cukrem? Kiełbasek mąż mi kupil z piersi z kurczaka to spróbuję odrobinkę (najlepiej z kilo :D)
Palić goryla:D

reklama
A w domu nie spał w ogóle? Tylko w wózku na dworze? Znam przypadki gdzie kobieta się potknela i przez dodatkowy ciezar z przodu poleciała na dzieciątko... A poza tym uważam, że to niezdrowe dla naszego kręgosłupa :)
W domu chciał spać tylko na mnie, po odłożeniu się wybudzał.

Mnie bez chusty byłoby trudno, wybór był z rodzaju na rękach vs. w chuscie, nie wózek vs. chusta, więc dla kręgosłupa to raczej na plus wyszło. Używalismy raczej po domu, bo dość długo nie mogłam dźwigać na dłuższych dystansach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry