niemamco
Fanka BB :)
Paliłaś goryla?haha
Laski chwalę się uszytkami dla RemikaMoje wypociny popołudniowe [emoji16]
Zobacz załącznik 852472 Zobacz załącznik 852473 Zobacz załącznik 852474
Śliczności !!!
Zabra jest suuuper
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Paliłaś goryla?haha
Przepiękne! Zazdroszczę zarówno talentu,jak i tego,że nie doprowadzisz się do bankructwa,zamawiając ze sklepów ciuszki dla dzieckaPaliłaś goryla?haha
Już zacieram ręce [emoji1][emoji1]Hahaha oczywiście mogę się postarac[emoji23] wprawe już mam nam dobrze wiesz [emoji23]
Ja myślę, że trzeba skończyć ten temat i po prostu nie odpowiadać na takie posty [emoji4] żadna z nas nic nie wzięłaby na własną rękę i każdej z nas zależy na dzieciach i zrobi to co uważa za słuszne. Amen [emoji4]Bardzo mnie dziwi gdy ktoś podważa zdanie lekarzy... I drwi z tego co zalecili... Jeśli oni mówią ,że można lub trzeba jak można komuś powiedzieć, że się mylą... Choć nie ma się kompetencji... Na wielu receptach jest napisane aby nie brać bez konsultacji z lekarzem i żadna z nas tego bezmyślnie,na własną rękę nie łyka...
Lody zawsze dobre [emoji106][emoji6]Heja!
Dziewczyny, okazuje się że ja jestem jakąś gwiazdą w ogóle, po piszą do mnie na priv obce dziewczyny, że tez czekają na moja stylizacje, bo ta z majtkami poporodowymi była podobno hitem :O Czuję presję i sławę wiec nie wiem co z tym fantem zrobić
Co do monitora oddechu - kupuję koniecznie! Właśnie brakuje mi tylko materacyka, zasłonek do pokoju młodego, lampki i fotelika samochodowego
Mój mąż ten choruje na kupno motocykla. Już mi tłumaczy, że siedziba jego firmy sie przenosi i za 2 lata będzie tylko 8 km od Naszego domu i wtedy będzie jeździł tam motocyklem. Narazie udaje mi się go odwodzić od tego pomysłu ale nie wiem na jak długo.
Na zewnątrz jest pięknie i gorąco. Jak przystało na hipopotama w ciaży wchodze pod chłodny prysznic, a tu co? Wody znowu nie ma wrrrrr ;/ ale o 15 ma być już ok.
Musiałam sie schłodzić jakoś inaczej, więc co zrobiłam? ZJADŁAM LODY!
Miłego dnia![]()
Świetny pomysłNie hahahaha tel kom i videorozmowa. Jeden tel nastawiony w pokoju z kamerą drugi przy sobie dzieci było slychac, widać pełna kontrola[emoji5]
Poczytaj w wolnej chwili wątek o high need baby... Albo lepiej nie, bo działa bardzo stresogennie, można koszmary mieć.... A stres w ciąży nie wskazany.... [emoji15]Chusty nie uznaje i mieć nie zamierzam, co do spaceru to raczej wątpię by noworodek spał tylko (przykładowo) godzinę dziennie na spacerze [emoji16][emoji16]
[emoji23][emoji23][emoji23]Jezuuuu wyobrazilam sobue to, tanczace ciezarne jedzące pętel kiełbasy tanczace wokół goryla![]()
Nie widzę tutaj nic śmiesznego...No dobrze.. Ty nie wiesz,ale oni wiedza...
Haha
Juz nie wnikam dalej ... I nie kontynuuje tematu![]()