Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
No niewiem co tam tworzy , ale zaczyna mnie to stresowaćmoze kopie w tyl wlasnie ?
zreszta juz duzy jest i nie ma miejsca skakac jak kiedys ...
wow jaka waga !!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No niewiem co tam tworzy , ale zaczyna mnie to stresowaćmoze kopie w tyl wlasnie ?
zreszta juz duzy jest i nie ma miejsca skakac jak kiedys ...
wow jaka waga !!!!
O kurczę a ile Twoja córka miala?Nieźle. U mnie na chwilę obecną prognozy są na 4500.
A kiedy masz wizyte ?No niewiem co tam tworzy , ale zaczyna mnie to stresować
Miałam mieć jutro , ale została przełożona na 14 ego bo ide do innego lekarzaA kiedy masz wizyte ?
sama zdecydowalas zmienic?Miałam mieć jutro , ale została przełożona na 14 ego bo ide do innego lekarza
Mi moja gin mówi, że mogę już czuć mniej bo nie ma tam już miejsca za bardzo. Bardziej się przeciąga, wypycha niż kopie wierci itp. Nie martw sięMiałam mieć jutro , ale została przełożona na 14 ego bo ide do innego lekarza
WidziałamJedna z majówek miała dzisiaj CC i jaka waga 4780 szok wstawiła zdjęcie i jaki bobas fajny a jakie ma wlosy
Córka 3850O kurczę a ile Twoja córka miala?
Tak bo moja jest strasznie beznadziejna:/sama zdecydowalas zmienic?
kurcze szkoda, dodatkowe 2 tyg....
To mój wielkolodek chyba właśnie tak ma [emoji4]Mi moja gin mówi, że mogę już czuć mniej bo nie ma tam już miejsca za bardzo. Bardziej się przeciąga, wypycha niż kopie wierci itp. Nie martw się![]()