Hania czasem tak szaleje, że cały brzuch chodzi na boki [emoji23]Ja też [emoji16][emoji16] ale czasami jak czuje teraz rozpychanie to jest WOW [emoji16][emoji16] czuję pod ręka jak dotykam tego miejsca [emoji1][emoji1]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hania czasem tak szaleje, że cały brzuch chodzi na boki [emoji23]Ja też [emoji16][emoji16] ale czasami jak czuje teraz rozpychanie to jest WOW [emoji16][emoji16] czuję pod ręka jak dotykam tego miejsca [emoji1][emoji1]
No tak kurczę może idź do mamy [emoji16]
3 kilo to nic, a powyzej 4?[emoji6]Mnie sie kilka razy w ciazy trafilo zatwardzenie, masakra totalna ! Tak sobie pomyslalam wtedy ...jak ja sobie z tym nie radze to jak wypchne 3 kg dziecka ???![]()
Śliczne łupy [emoji106]Część łupów [emoji1] rozumiecie? Za 1zł! [emoji1]Zobacz załącznik 852766Zobacz załącznik 852767Zobacz załącznik 852768Zobacz załącznik 852769
Ja jestem ciekawa jak tu do tego tematu podchodzą [emoji16]
Hmmm, chyba kazda odczowa to inaczej. Ja poczulam ulge...hmm nawet nie wiem kiedy. Na pewno nie przrd wyjsciem ze szpitala.A czy po wszystkim czuć ulgę jak po ogromnym zatwardzeniu?![]()
Super [emoji16][emoji106]A my sobie grillujemy, pogoda sie zrobila[emoji3]
To ja jestem jakas inna, bo u mnie powstala sporo pozniej[emoji53]O widzisz, czuć, i tak powstaje miłość macierzyńska![]()
O tak, bardzo mala odrobina[emoji6]No bo poród to czysta fizjologia i tylko odrobina magii gdzieś się zaplątała.
No i bardzo dobrze [emoji16]Właśnie dzwoniłam jej ze przychodzę poleżeć na tv do niej [emoji23]