Margana
Fanka BB :)
Kurcze przydalaby sie taka suszarka, ale juz nie mamy gdzie ja wcisnac[emoji53]Ja mam z samsunga musiałabym model sprawdzić mam ja od 9 lat super się sprawdza pościel ręczniki są tak miękkie ... a w zimie to zbawienie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kurcze przydalaby sie taka suszarka, ale juz nie mamy gdzie ja wcisnac[emoji53]Ja mam z samsunga musiałabym model sprawdzić mam ja od 9 lat super się sprawdza pościel ręczniki są tak miękkie ... a w zimie to zbawienie
I nic w tym czasie nie narobilas?[emoji23]Zrobiłam z tego co miałam czyli kasza jaglana + soczewica czerwona+przyprawy wyszło pysznieAle wyszło ich na 4 dni dla 2 osób więc część już zamroziłam na jakiś leniwy dzień
Zrobiłam dziś tez brownie z fasoli czerwonej i tak mi smakuje, że z trudem powstrzymuję się od jedzenia. Ł jest w pracy i wraca w nocy więc chce żeby coś mu zostało
Dziękuję, że wierzysz w powodzenie mojego planu!
Ja tez jeszcze nie czuje jakieś super wielkiej miłosci jak to każdy opisuje. Bardziej poczucie obowiązku i odpowiedzialność. Miłość też przyjdzie![]()
Mamy tak doborowe towarzystwo z którym nie wstydzę się rozmawiac nawet o kupie, że te posty same sie nabijają
Jak mnie nie było to zdążyłam dosmażyć resztę pulpecików, wstawić pranie i je rozwiesić, upiec ciasto i wyprasować ostatnią turę rzeczy młodego. A teraz leże i wcinam lody i odpoczywam![]()
Kurcze przydalaby sie taka suszarka, ale juz nie mamy gdzie ja wcisnac[emoji53]
No udało sięI nic w tym czasie nie narobilas?[emoji23]
Trzymam kciuki [emoji110]
supeeer !Szyjka4.8, lozysko ok, ktg 140 I tyle .
Nie bylp usg brzusznego [emoji22]bedzie za dwa tyg
Glowka w dole obrocil sie [emoji7][emoji110][emoji110]
gratulowac ?Wyprasowałam dziś resztę ubranek, żadne nie zostało spalone, ja się nie poparzyłam, żelazko nadal działa! Jestem z siebie dumna!Zobacz załącznik 852850
Chyba tak. Bo nie wiem czy wiesz ale tu jest bardzo dużo ch*jowych pań domu, i ja jestem jedna z nichgratulowac ?![]()
No dokladnie tak jak napisalas, czlowiek chcialby zwiac a wyjscia nie ma[emoji6]
To ja trafilam z 2cm, oxytocyna, masarze szyjki i w 4 gidziny 4200g wyszlo[emoji6] Mysle, ze bylo zbyt intensywnie jak na taka wielkosc.