Ja mam dużo body - ubranka mam od przyjaciółki, a ona dodatkowo dostała trochę, no i jej mała to była wybitna ulewaczka i obes.... - co przewijanie musiała być przebranaTo ja mam dużo mniej [emoji16][emoji16]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam dużo body - ubranka mam od przyjaciółki, a ona dodatkowo dostała trochę, no i jej mała to była wybitna ulewaczka i obes.... - co przewijanie musiała być przebranaTo ja mam dużo mniej [emoji16][emoji16]
Smacznego [emoji4]
Musisz, musisz [emoji1][emoji1] tym bardziej, że ok 20zl kosztował... A w smyku 50 za mniej ładny...Koniecznie muszę tam podjechać![]()
O to spoko cenaMusisz, musisz [emoji1][emoji1] tym bardziej, że ok 20zl kosztował... A w smyku 50 za mniej ładny...
Ja teraz kupuje pajacyki bo pomyślałam, że Malenstwu w tym wygodnieJa mam dużo body - ubranka mam od przyjaciółki, a ona dodatkowo dostała trochę, no i jej mała to była wybitna ulewaczka i obes.... - co przewijanie musiała być przebrana![]()
Ja mam syf od pół roku... [emoji15]Uuuu ja to z syfem żyje już kilka tyg... I uwierz mi ze tez mnie to już wkurza.. Ale co mam zrobić :/
Ja od miesiąca żyje w syfie bo mamy w pokoju worki z ubrankami... A w szafie kocyki, butelki, laktator, podgrzewacz do butelek, kombinezon do lozka, ubranka które sama kupilam... Za łóżkiem bujaczek i materac... Na krześle torba do szpitala i karton z bucikami itp Z każdej strony coś... Już chce być u siebie, poukładać w komodzie... A to jeszcze 1.5mca...Uuuu ja to z syfem żyje już kilka tyg... I uwierz mi ze tez mnie to już wkurza.. Ale co mam zrobić :/
Byłam dziś w pepko [emoji16] kupiłam dwa pajacyki jeden na 56 a drugi 62 (15zl sztuka) i reczniczek polarowyZobacz załącznik 853353 Zobacz załącznik 853355[emoji173]
Też szukam stolika. Chciałabym taki, żeby miał jakieś schowki.Rozpakowałam zlew i bardzo mi się podobaM zamówił na prawdę ładny zlew i okap
jak można się tym jarać hehehehe, a teraz rozglądam się za stolikiem kawowym i taki mi się mega podoba
i szukam dalej mebli
Zobacz załącznik 853367