Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Może Twój lekarz źle zmierzył [emoji16]Hmmm...[emoji15]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Może Twój lekarz źle zmierzył [emoji16]Hmmm...[emoji15]
Najgorsze, że czas oczekiwania na stanik to 2 tygodnieNo właśnie ja też nie wiem jaki wziąć...
foteliki maja te wkladke dla niemowlat, myslisz ,ze nie starczy ? pewnie by napisali... mam wrazenie ,ze to tylko taki chwyt reklamowy zeby nastepny gadzet byl niezbedny ...Mi motylek w ogóle mi się nie męski wydajecórce bym jeszcze kupiła ale dla chłopaka jakoś nie bardzo
koleżanka, mi teraz namieszała, że obowiązkowo w foteliku musi być, żeby karku nie uszkodzić
To teraz do końca dnia już odpoczywaj i pamiętaj masz tydzień zamkniętych drzwi dla wszystkich [emoji16]Właśnie chyba przeceniam swoje sily a jeszcze dzisiaj gorąco. I jeszcze przyniosłam siatkę z zakupami niby nie była aż taka ciężka ale jednak przesadziłam
Jak dla mnie taka poduszka jest zbędna, dla żadnego nie miałam i teraz też nie zamierzamja czekam na szafę dla juniora, ale podobno będzie w tym tygodniu [emoji14]
a prać zamierzam pod koniec miesiącai tylko 56/62 68 wypiorę jak przyjdzie na to czas [emoji14]
a poduszka motylek jest konieczna czy zbyteczna?
Ahhh a jednak cc, no ale ważne że Franiu zdrowy a jak przyjdzie na świat to już drugorzedna sprawaJhhhhhhh tak fajnie was poczytac o bolach
Ja jrdnak mam termin cc 22/6 na 7:15
Bylam poznac porodowke i dr ktiry bedzue mnie asystowal
Nie jest za sn po cc gdzue minelo 15 mscy plus mojwiek 38[emoji29]
Tak wiec sn bye [emoji112]
Ah wazne ze zdrowe bedzie czyki cc 39 tc I czekamy[emoji7][emoji7]
Jak znajdziesz gdzieś w przyzwoitej cenie, to się podziel...Ja mialam przy corce wlasnie z tomme tippe taki zestaw w etui i yetaz tez bede takiego szukac[emoji5]
To teraz do końca dnia już odpoczywaj i pamiętaj masz tydzień zamkniętych drzwi dla wszystkich [emoji16]
Leżę nospe już wzięłam bo brzuch miałam jak kamień caly czas. Teraz już czuję taki luz chociaż biodra i pachwiny cały czas boląTo teraz do końca dnia już odpoczywaj i pamiętaj masz tydzień zamkniętych drzwi dla wszystkich [emoji16]
Kinga więcej odpoczywaj, dzieci wytrzymają tych kilka tyg bez dłuższych spacerówWłaśnie chyba przeceniam swoje sily a jeszcze dzisiaj gorąco. I jeszcze przyniosłam siatkę z zakupami niby nie była aż taka ciężka ale jednak przesadziłam