ani_anita
Fanka BB :)
Spokojnie, najwyżej facet wypierze, jak będziesz wypoczywać po porodzie w szpitaluJa też się o to martwię ... Czuje presję bo tu dZiewczyny już piora a ja czekam na nowe mieszkanie [emoji39][emoji39][emoji39]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Spokojnie, najwyżej facet wypierze, jak będziesz wypoczywać po porodzie w szpitaluJa też się o to martwię ... Czuje presję bo tu dZiewczyny już piora a ja czekam na nowe mieszkanie [emoji39][emoji39][emoji39]
O kurcze, to jeszcze gorzej. Wspolczuje.To u mnie wymioty jak mam taki mega silny stres
Daleko masz lekarza?? Ja musze wyjść z domu jakoś 20 po i będę na czas na spokojnieNo nawet nie chce sobie wyobraxac[emoji6]
Ale po przeczytaniu Twojego posta sama polecialam do kibelka juz drugi raz dzis[emoji6] A musze sie juz ubietrac[emoji6]
Ale ja sama bardzoo chce wszystko wyprać, poprasowac, ułożyć w komodzie [emoji16][emoji16][emoji16]Spokojnie, najwyżej facet wypierze, jak będziesz wypoczywać po porodzie w szpitaluJa poprzednio jak wróciłam ze szpitala, to montowali ostatnie półki w sypialni.
Foteliki są tak robione, że nic w nim nie musi byćMi motylek w ogóle mi się nie męski wydajecórce bym jeszcze kupiła ale dla chłopaka jakoś nie bardzo [emoji14]
koleżanka, mi teraz namieszała, że obowiązkowo w foteliku musi być, żeby karku nie uszkodzić
Dokładnie takfoteliki maja te wkladke dla niemowlat, myslisz ,ze nie starczy ? pewnie by napisali... mam wrazenie ,ze to tylko taki chwyt reklamowy zeby nastepny gadzet byl niezbedny ...![]()
W foteliku głowę powinna trzymać wkładka dla noworodka, taka od fotelika. Motylek zbędny, w niczym nie pomaga.Mi motylek w ogóle mi się nie męski wydajecórce bym jeszcze kupiła ale dla chłopaka jakoś nie bardzo
koleżanka, mi teraz namieszała, że obowiązkowo w foteliku musi być, żeby karku nie uszkodzić
Ale przy takim "ruchu "jelit to pewnie nie ma już po tym śladu [emoji16]Chociaż zjadłam dziś już sporo![]()
Oj chyba nie ma [emoji14]Ale przy takim "ruchu "jelit to pewnie nie ma już po tym śladu [emoji16]