Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie przy większym biuście ze sprawdzalnoscia jest gorzej - może iść o 1 rozmiar a może o 4... Przed ciążą to mi czasem o rozmiar zmieniał się w trakcie cyklu..To tak mowia zeby kupic o rizmiar wieksza miske. Ja tak zrobilam poprzednio i bylo ok. Tylko bie wiem czy przy duzym biuscie to sie tak samo sprawdza.
Super, że wszystko ok [emoji106][emoji16]Jestem juz w domku. Nadrobie pozniej.
Na wizycie wszystko dobrze. Szyjka jest miekka, ale pessar sie dobrze trzyma. Nic niepokojacego sie nie dzieje[emoji3] Emilka wazy 1700g.
Nastepna wizyta 29.05 w przychodni to mi pobierze wymaz i gbs i da skierowanie na bardziej szczegolowe badania, a na razie mam zrobic tylko morfologie i mocz.
Ręcznik papierowy, sól, jakieś przyprawyTalerz sztućce kubek cherbata cukier
Podkład na kibel !!! ;D
Z małym wszystko super, prenatalne ok, rośnie ładnie, ma 1680g więc poszedł do przodu.. Za tydzień do kontroli szyjki bo mi się do 2cm skłóciła..już jestem zapłakana co to będzie.. Jak ja sama do końca dam radę
zapisała mi luteine a kolejna wizyta z usg za 2 tygodnie.. Powiedzcie że jakoś to będzie
Na szczęście ujście szyjki zamknięte i jest twarda... Ale sam fakta jeszcze 10 tyg...
Termin mamy ten sam, więc szansę są dużeSuper że wszystko okciekawe jak przyjdzie pora rodzić czy spotkamy się myślami na porodówce
Będzie dobrzeNa szczęście z Makiem wsswszys ok to najważniejsze
10 tygodni szybko leci![]()
Mnie od razu urzekł ten granat [emoji173] piękny
Jaka już duża dziewczynkagratuluję udanej wizyty
Ooo to więcej od Remikaa który to tydzień ? Zazdroszcze wizyty co dwa tygodnie
![]()
Odpoczywać, nic nie dźwigać, standard.. I luteine dostałam, za tydzień do kontroli. 4 tyg temu miałam 3cm a teraz 2cm..A jakieś zalecenia dostałaś z ta szyjka? Ile miała wcześniej?
Więc skoro ja liczę na maleństwo niecałe 3,5kg, to może Emilka nie pójdzie w ślady siostry, i szybciej zacznie rosnąć po porodzie [emoji6]Super, ze wszystko ok! A waga taka jak mojej Gwiadzy[emoji3]
Dokładnie [emoji106]Już dostałam nakaz nic nie robienia od M jak tylko usłyszał.. Mówi że mam leżeć i odpoczywać i w razie czego dzwonić do jego rodziców (zakupy itd) ehhh no jak mus to mus