kinga30
Fanka BB :)
Świetna ksiazka naprawdę warto poczytaćMy kupiliśmy Dzieciozmagania Kaz Cooke, jeszcze nie zaczęłam czytać, ale spodziewam się, ze będzie fajna bo ciąże szlam z „ Ciężarówką przez 9 miediecy” tez Kaz Cookei była super
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Świetna ksiazka naprawdę warto poczytaćMy kupiliśmy Dzieciozmagania Kaz Cooke, jeszcze nie zaczęłam czytać, ale spodziewam się, ze będzie fajna bo ciąże szlam z „ Ciężarówką przez 9 miediecy” tez Kaz Cookei była super
a mi sie śniło że zamiast synka urodziłam córeczke ;Dhej ! Ja dzis w nocy urodzilam, we snie oczywiscie
Szybko poszlo i bez cierpienia , zobaczylam tylko malego w poprzek ,pupa do wyjscia ... krzyknelam do lekarki i chlup wyszedl![]()
Ladniutki byl i ogolnie wszystko ok ...![]()
Niedziekuje Kiniu [emoji8]Cześć dziewczyny. Powodzenia na wizytach. @Onaszczesliwa2018 trzymam kciuki [emoji5]
177
:-)
dziewczyny, czy znacie albo czytałyście coś godnego polecenia odnośnie macierzyństwa, noworodków itd.? Jakieś książki?
hej ! Ja dzis w nocy urodzilam, we snie oczywiscie
Szybko poszlo i bez cierpienia , zobaczylam tylko malego w poprzek ,pupa do wyjscia ... krzyknelam do lekarki i chlup wyszedl![]()
Ladniutki byl i ogolnie wszystko ok ...![]()