kinga30
Fanka BB :)
Świetna ksiazka naprawdę warto poczytaćMy kupiliśmy Dzieciozmagania Kaz Cooke, jeszcze nie zaczęłam czytać, ale spodziewam się, ze będzie fajna bo ciąże szlam z „ Ciężarówką przez 9 miediecy” tez Kaz Cookei była super
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Świetna ksiazka naprawdę warto poczytaćMy kupiliśmy Dzieciozmagania Kaz Cooke, jeszcze nie zaczęłam czytać, ale spodziewam się, ze będzie fajna bo ciąże szlam z „ Ciężarówką przez 9 miediecy” tez Kaz Cookei była super
a mi sie śniło że zamiast synka urodziłam córeczke ;Dhej ! Ja dzis w nocy urodzilam, we snie oczywiscie
Szybko poszlo i bez cierpienia , zobaczylam tylko malego w poprzek ,pupa do wyjscia ... krzyknelam do lekarki i chlup wyszedl![]()
Ladniutki byl i ogolnie wszystko ok ...![]()
Niedziekuje Kiniu [emoji8]Cześć dziewczyny. Powodzenia na wizytach. @Onaszczesliwa2018 trzymam kciuki [emoji5]
177
:-)
dziewczyny, czy znacie albo czytałyście coś godnego polecenia odnośnie macierzyństwa, noworodków itd.? Jakieś książki?
hej ! Ja dzis w nocy urodzilam, we snie oczywiscie
Szybko poszlo i bez cierpienia , zobaczylam tylko malego w poprzek ,pupa do wyjscia ... krzyknelam do lekarki i chlup wyszedl![]()
Ladniutki byl i ogolnie wszystko ok ...![]()