joanna4258
Fanka BB :)
A ja znowu w szpitalu, wczoraj mój jakiegoś wirusa z pracy przyniósł, liczyłam, że mnie ominie ale niestety wymiotuje od kilku godz i z tego wszystkiego skurcze mam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze taniej? A taka cenę mają cały czas czy też promocja?W biedrze taniej[emoji6]
Ojej, trzymaj sie tam z maluszkiem! Oby szybko opanowali sytuacje!A ja znowu w szpitalu, wczoraj mój jakiegoś wirusa z pracy przyniósł, liczyłam, że mnie ominie ale niestety wymiotuje od kilku godz i z tego wszystkiego skurcze mam...
GratulacjeA ja już jestem po podpisaniu umowy notarialnej6 czerwca czyli za 3 tygodnie dostajemy klucze i możemy działać [emoji16]
Noo balismy się, że termin będzie jak w umowie przedwstepnej czyli 25 czerwca , ale max do 6 się wyprowadza a jak uda im się wcześniej to nam dadzą znać i się ugadamySuper! Gratulacje!
Ojej.. Współczuję. Lezymy "razem" oby opanowali skurcze. Dawaj znać co i jakA ja znowu w szpitalu, wczoraj mój jakiegoś wirusa z pracy przyniósł, liczyłam, że mnie ominie ale niestety wymiotuje od kilku godz i z tego wszystkiego skurcze mam...
Nieee [emoji2] nie udałoby się nam tak szybko wprowadzić [emoji16] bardzo zadbany wtórny... Tylko do odmalowaniaGratulacjestan deweloperski??
I tak superNieee [emoji2] nie udałoby się nam tak szybko wprowadzić [emoji16] bardzo zadbany wtórny... Tylko do odmalowania
A ja już jestem po podpisaniu umowy notarialnej6 czerwca czyli za 3 tygodnie dostajemy klucze i możemy działać [emoji16]
No my też chcieliśmy wtórny rynek bo zależało nam na tej okolicy [emoji2][emoji2] za oknem łąki... To jest ubocze miasta więc cisza i spokój a tak naprawdę 10minut drogi i jest biedronka, każdy z nas do pracy ma 10minut piechotą i jest gdzie z psem wyjść [emoji1]I tak superjak ogarnięcie wrzuć zdjęcia koniecznie
![]()