malena164
Fanka BB :)
ja mam tak dzisiajCzy wy też czasami odczuwanie takie kłucie w kroczu??? Jakby ktoś was tam prądem poraził...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja mam tak dzisiajCzy wy też czasami odczuwanie takie kłucie w kroczu??? Jakby ktoś was tam prądem poraził...![]()
ja tez dokonca niespakowana. ciuszki musze wyprac i wyprasowsc .moze w srode bedxie chlodniej we Wrockuja za zaczynam pakowanie chyba jestesmy tylko my obie nie spakowane jeszcze a doła miałam tez rana( a teraz jakieś dziwne przeczucia jeszcze mnie dopadły
Ja tez chce isc z wamiWbijaj do Wrocławia jak urodzimyzrobimy imprezę
![]()
no wiecej nasWe Wroclawiu jestem jeszcze ja[emoji3]
uspokój sie bo zaczynasz panikować tak jak ja a pewnie nie mamy nawet za bardzo powoduJutro wizyta, a ja mam jakieś złe przeczucia. Cały dzień czuję się źle, bolą mnie nogi, brzuch, krocze. Teściowa mówi, że źle wyglądam. Mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje, ja mam dopiero 34 tydzień [emoji33]. Już nie wspomnę, że połowy rzeczy nawet nie kupiłam, ubranek nie prałam... Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
ostatnio czuje malego tak nisko,ze jak sie kreci mam odruch przytrzymywania krocza dloniaStrasznie tego nie lubię.. Mam wrażenie jakby zaraz Maks miał wyjść, strasznie nieprzyjemne
masakra jakbym go lapac chciala ....Czy wy też czasami odczuwanie takie kłucie w kroczu??? Jakby ktoś was tam prądem poraził...![]()