zaczarowanaKicia
Fanka BB :)
To karaluchy pod poduchy [emoji8]Ja nie spie od 4.00, ale sie klade spowrotem[emoji3]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To karaluchy pod poduchy [emoji8]Ja nie spie od 4.00, ale sie klade spowrotem[emoji3]
Ja wyprawilam corke do przedszkola i klade sie spowrotem[emoji3]Ja też od 4 na nogach, ta godzina to u mnie standard żeby się obudzić i nie móc już spać, katastrofa a później jak zombiak chodzę![]()
Dzieki[emoji8]To karaluchy pod poduchy [emoji8]
A mnie dziś M obudził bo mu się kanapek nie chciało zrobić [emoji23] co za potwór przy okazji zrobiłam sobie śniadanko i już spać nie moge[emoji47]Ja też od 4 na nogach, ta godzina to u mnie standard żeby się obudzić i nie móc już spać, katastrofa a później jak zombiak chodzę![]()
w internetowym smyku zamow czesto sa promocjd ( w stacjonarnym drozej,)Chciałam dzisiaj kupić na szybko jakieś bodziaki z krótkim rękawem, ale tylko tyle mi się udało, i to na 62, 56 nie było ani jednego.Zobacz załącznik 866430
mnie tex o 4 obudzila ulewa i przepelniony pecherz.polegiwalam .nalalam sobie kawe ksnapke i sobie przypomnialam ze nie mogd .jade do laboratorium na 8 ns wyniki chyba na rzesach bez kawyKtóre mamy już nie spia[emoji1]????
Oj biedna ja zawsze jak mam badania robione nie mogę zasna wcześnie wstaje i sika jak bym wypila 4 L wody A ja właśnie idę sobie wodę wstawić [emoji1] i zrobić coś jeszcze do amumnie tex o 4 obudzila ulewa i przepelniony pecherz.polegiwalam .nalalam sobie kawe ksnapke i sobie przypomnialam ze nie mogd .jade do laboratorium na 8 ns wyniki chyba na rzesach bez kawy
ja próbowałam się położyć znowu ale wyleżeć nie mogę w łóżku ;/Ja wyprawilam corke do przedszkola i klade sie spowrotem[emoji3]