Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
To może jakiś inny passar może są różne rodzaje sama nie wiem nie znam sie na tym rób jak Ci dyktuje serce OlkaPrzed chwilą czytałam instrukcje i na tym akurat jest napisane że musi mieć 0,5cm
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To może jakiś inny passar może są różne rodzaje sama nie wiem nie znam sie na tym rób jak Ci dyktuje serce OlkaPrzed chwilą czytałam instrukcje i na tym akurat jest napisane że musi mieć 0,5cm
No wlasnie nic nie wiadomo[emoji53]Ktoś wie jak tam Jola?
Ja wczoraj 3 lody zjadłam [emoji18][emoji18][emoji18] wstyd! A potem będę płakać, że za gruba jestem [emoji39]Ja w nocy o 1 zjadłam synowi loda
Pocieszyłam się pączkiem z wiśnia że sklepu [emoji23]O kurde to dupa , szkoda że mam tak daleko bo bym się dokulala jakoś i przywiozła bułki z serem [emoji2]
Fryzjerka nie powinna do tego dopuścić... Bo to ona umawia ludzi i powinna pospieszyc klientkę...Ja dalej siedze u fryzjera. Opoznienie jest bo baba przede mna wybierala farbe godzine[emoji33] Nosz kurde, mogla mowic umawiajac sie, ze taka niezdecydowana.
Mloda juz obcieta i poszli z M dziadkowi zlozyc zyczenia na imieniny, a ja dalej siedze[emoji53]
Na d-dimery miałam skierowanie od ginekologa jak brałam antykoncepcję. To badanie sprawdza chyba stan żył, tzn. czy nie robią się nam zakrzepy.A czemu w ogóle każą Ci badać te d dimery? Pierwszy raz o tym słyszę... Ja skierowania na to badanie nie dostałam... Lekarz zaleca tylko przy złych przeplywach?
ja mam manie na snickersy teraz jak zjem obiad to myslę juz o snikersieJa wczoraj 3 lody zjadłam [emoji18][emoji18][emoji18] wstyd! A potem będę płakać, że za gruba jestem [emoji39]