dziewczyny ile zamierzacie być z dzieckiem w domu zanim wyjdziecie na dwór ?
Ja od razu. Z pozostałą dwójką też wychodziła na spacery jak tylko wróciliśmy że szpitala. Tym bardziej że to pora letnia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dziewczyny ile zamierzacie być z dzieckiem w domu zanim wyjdziecie na dwór ?
To biedna moja malutka bo nie bedzie chrzczona ☺☺Mi mama mówiła ze z nie ochrzczonym dzieckiem nie można jeździć nigdzie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Jordl co za czasy kiedyś były i w co ci ludzie wierzyli
To biedna moja malutka bo nie bedzie chrzczona ☺☺

Biedna ja ☺Ty też biedna bo teraz musisz siedzieć dożywotnio w domu![]()
A no to już kawaler! Dorosłego pomocnika będziesz miała w domu fajnie fajnie [emoji2] a ja już sobie wyobraziłam jak biednemu małemu dziecku odbierasz loda żeby go zjeść [emoji23][emoji23][emoji23]Nie taki mały bo 17 lat już ma [emoji5]
to taka niemalże osiedlowa knajpka z makaronami:Podziel się nazwa knajpki [emoji39][emoji12] mam blisko
Zobaczymy, jaka będzie pogoda...dziewczyny ile zamierzacie być z dzieckiem w domu zanim wyjdziecie na dwór ?
My też od razu tym bardziej że mieszkam w domu, więc nie wyobrażam sobie nie wyjść na taras z malym tylko siedzieć w domu.dziewczyny ile zamierzacie być z dzieckiem w domu zanim wyjdziecie na dwór ?