Tess.wien
Zaciekawiona BB
Może inaczej nie chciałam żeby mi było w ten brzuch zimno. chociaż zdaje sobie sprawe ze maluch nie odczuwa chlodu tak jak myNigdy nie słyszałam też aby ktoś zawial brzuch... Ale mogę się mylić w tej kwestii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Może inaczej nie chciałam żeby mi było w ten brzuch zimno. chociaż zdaje sobie sprawe ze maluch nie odczuwa chlodu tak jak myNigdy nie słyszałam też aby ktoś zawial brzuch... Ale mogę się mylić w tej kwestii
W życiu bym nie weszła pod ziemię [emoji33] za pieniądze bym nawet nie weszła [emoji33] ale to pewnie dlatego, że mieszkam w Zachodniopomorskim więc u nas o temacie kopalń to można tylko w książkach poczytać [emoji16] nikt nie widział nikt nie słyszał heheNiech ci nie jest głupio ja kiedyś w nocy dzwoniłam na kopalnie i na dole ponad 1000 M pod ziemia szukali adamsa bo mi się wydawało ze ktoś nam się wkrada i nie wiedziała co robić wiec wiesz kopalnia postawiona na nogi wszyscy szukają pod ziemia faceta po czym wkoncu jak go znaleźli pyta się mnie i jak ja ci mam pomoc [emoji23]
Chodzilo mi o to, że byłoby mi w ten brzuszek chłodno po prostu.Kochana jak niby wiatr mialby sie dostac do brzucha? Spokojnie, nie panikuj tak bo sie wykonczysz.
Twoja temperatura ciała musialaby baaardzo mocno spasc... Pamiętajmy, że w ciąży cały organizm jest nastawiony na ochronę dziecka więc w przypadku wychlodzenia organizm całe ciepło daje tam gdzie to najbardziej konieczneMoże inaczej nie chciałam żeby mi było w ten brzuch zimno. chociaż zdaje sobie sprawe ze maluch nie odczuwa chlodu tak jak my
Maluch coś czuje
bo jak się wierci i go odkryję to zaraz się uspokaja
ostatnio ja położyłam na górze brzucha kubek z herbatą to zaczął się niemiłosiernie wiercićchyba mu głowę oprzyłam
ja wyjdę przy Was na wyrodną matką, bo się wieloma rzeczami nie przejmuje, pełen luz. I też do brzucha nie mówię![]()
Moja jest tak skubaniutka, że jak brzuch odkryje to przestaje się ruszać [emoji16] no chyba, że zacznie gdy leze z golym [emoji16] a wczoraj baardzo się ruszała i odezwałam się do niej (a robię to raz na dwa tygodnie może) to się przerazila i nagle cisza [emoji16] panna niedotykalskaMaluch coś czuje![]()
bo jak się wierci i go odkryję to zaraz się uspokaja [emoji14]
ostatnio ja położyłam na górze brzucha kubek z herbatą to zaczął się niemiłosiernie wiercić [emoji14] chyba mu głowę oprzyłam [emoji14]
ja wyjdę przy Was na wyrodną matką, bo się wieloma rzeczami nie przejmuje, pełen luz. I też do brzucha nie mówię![]()
karla zrobilas beze ?![]()
Też tak słyszałam moja mama mi mówiła bo jak dziecko zachowuje to kara boska A tak po chrzcie Bóg dziecko ochroni.... [emoji23][emoji23][emoji23] jestem wierzaca Ale takie bzdury to ni w tych czasach A jak bym chciałaś za rok ochrzcic??? Rok w domu dziecko bym kisilaMi mama mówiła ze z nie ochrzczonym dzieckiem nie można jeździć nigdzie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Jordl co za czasy kiedyś były i w co ci ludzie wierzyli
Maluch coś czuje [emoji6]
bo jak się wierci i go odkryję to zaraz się uspokaja [emoji14]
ostatnio ja położyłam na górze brzucha kubek z herbatą to zaczął się niemiłosiernie wiercić [emoji14] chyba mu głowę oprzyłam [emoji14]
ja wyjdę przy Was na wyrodną matką, bo się wieloma rzeczami nie przejmuje, pełen luz. I też do brzucha nie mówię [emoji14]
mam mnie się pytała ostatnio czy ochrzcimy dziecko wodą w szpitalu, bo jak pojedziemy 60 km do domu ze szpitala![]()