Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pozostaje się cieszyć, że miałaś 7 mcy bez zgagiJaka mnie zgaga dopadła podobno na tym.etapie ciąży powinna się kończyć a u mnie sie zaczęła.. i do tego jest mi nie dobrze ciężka noc sie zapowiada zapowiada
He pewnie masz racje ale dzis sie czuje okropnie niewiem czy jakoś wirus nie dopadł mnie nie mogę spać tak mi nie dobrze raz juz wymiowłam w.nocy i do tego lekki ból brzuchaPozostaje się cieszyć, że miałaś 7 mcy bez zgagi![]()
Oj, Biedaku... trzymaj się jakoś, oby to nie był wirus... Od mocnej zgagi czasem się wymiotuje, oby to tylko to...He pewnie masz racje ale dzis sie czuje okropnie niewiem czy jakoś wirus nie dopadł mnie nie mogę spać tak mi nie dobrze raz juz wymiowłam w.nocy i do tego lekki ból brzucha
Oby tylko to czekam do rana i ide do.lekarza pewnie nie tomna będę cały dzień.. a u Ciebie bezsennośćOj, Biedaku... trzymaj się jakoś, oby to nie był wirus... Od mocnej zgagi czasem się wymiotuje, oby to tylko to...
A Ty jak sie czujesz?Cześć kobiety[emoji16]
No to swietnie! A co u malej?Rewelacja!! Nic nie boli boję się tylko wstawia ale nie przez ból a zawroty glowy. Jest czad serio [emoji12]