Dorotea.
Fanka BB :)
U mnie depresja więc milcze..
A może baby blues? Masz tam wsparcie, ktoś Ci pomaga, towarzyszy? Ściskam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie depresja więc milcze..
no kochana mysle ze do 03 03 nie dotrwaszJa jutro zaczynam 38 tydzien juz ledwo chodze w nocy skurcze mnie mecza ale w dzien odpuszczaja 26.06 mam ktg i wizyte a 3.03 cc ciekawe czy dotrwam ale mysle ze nie
Piękna [emoji2][emoji33][emoji173]Zobacz załącznik 867944Zobacz załącznik 867945
Wkoncu po 3 dniach zapowiedzi zrobiłam beza nie jest jak na zdj w przepisie ale jest pyszna
Zapraszam !!!!
Jakieś plusy szpitala sąJa za to od 14 maja mam ktg codziennie 2 razy dziennie![]()
Hmmm jak dla mnie teraz to już minus bo czasami leżę po 1,5h jak tyle pacjentek.. Pół h do 40min jest ok ale dłużej już ciężko...Jakieś plusy szpitala są
Mam nadzieję, że uda mi się coś wymyślić, bo chętnie bym je zrobiła jeszcze parę razy przed porodem... [emoji6]
Tylko uważaj z tymi oknami, żebyś sobie czegoś nie zrobiła [emoji33]No teraz już ma pozwolenie od matki. Bo już na prawdę ciężko, każdy krok to ból w kroczu i pachwinach. Jutro myję okna, a dziś jem ananasa!![]()
ojej ... to zrozumiale,ze ci ciezko, po tym calym stresie w koncu mialy byc te slodkie chwile a tu przez glupi katar !Miałam kangurowac mała ale mam katar i nie mogę. Co ja oczywiście rozumiem ale nie tak miało być...mialam urodzić karmić I przytulać moja niunie a póki co nie mogę ściągnąć nawet 1ml mleka wczoraj sciagalaam po 10 ...nie mogę dotknąć własnego dziecka. Nie tak to miało wyglądać.
Wygląda bosko [emoji7]Zobacz załącznik 867944Zobacz załącznik 867945
Wkoncu po 3 dniach zapowiedzi zrobiłam beza nie jest jak na zdj w przepisie ale jest pyszna
Zapraszam !!!!
Oj, współczujęMiałam kangurowac mała ale mam katar i nie mogę. Co ja oczywiście rozumiem ale nie tak miało być...mialam urodzić karmić I przytulać moja niunie a póki co nie mogę ściągnąć nawet 1ml mleka wczoraj sciagalaam po 10 ...nie mogę dotknąć własnego dziecka. Nie tak to miało wyglądać.
Miałam kangurowac mała ale mam katar i nie mogę. Co ja oczywiście rozumiem ale nie tak miało być...mialam urodzić karmić I przytulać moja niunie a póki co nie mogę ściągnąć nawet 1ml mleka wczoraj sciagalaam po 10 ...nie mogę dotknąć własnego dziecka. Nie tak to miało wyglądać.