• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Cześć kochane [emoji16] widzę że z dnia na dzień coraz bardziej nam się tu akcje rozkręcają [emoji16] my dziś rano byliśmy na badaniach, mocz morfologia, już sprawdzałam to wyglądają coraz lepiej [emoji23]odebrałam wynik HBs i GBS. Przyszła nam też paczka z apteki także może jak wrócę do domu to się wezmę za pranie [emoji16] teraz czekam na K bo przyjechaliśmy po samochód którym jedzie w trasę [emoji6] i mam takiego smaka na pizze z szynka i kukurydza [emoji58] a wczoraj jadłam [emoji849] miałam tak robić bułeczki z serem ale zamiar tego dziś po badaniach pobiegłam do piekarni [emoji23]w środę wizyta zobaczymy jak wygląda sytuacja i moja waga [emoji23] miłego dnia kochane [emoji4]

Cześć kochane [emoji16] widzę że z dnia na dzień coraz bardziej nam się tu akcje rozkręcają [emoji16] my dziś rano byliśmy na badaniach, mocz morfologia, już sprawdzałam to wyglądają coraz lepiej [emoji23]odebrałam wynik HBs i GBS. Przyszła nam też paczka z apteki także może jak wrócę do domu to się wezmę za pranie [emoji16] teraz czekam na K bo przyjechaliśmy po samochód którym jedzie w trasę [emoji6] i mam takiego smaka na pizze z szynka i kukurydza [emoji58] a wczoraj jadłam [emoji849] miałam tak robić bułeczki z serem ale zamiar tego dziś po badaniach pobiegłam do piekarni [emoji23]w środę wizyta zobaczymy jak wygląda sytuacja i moja waga [emoji23] miłego dnia kochane [emoji4]
Dobrze, ze badania lepsze[emoji5]

reklama
Cztery dni temu miałam wizytę i dzisiaj znowu, lekarka, aż była w szoku bo powiedziała, że przez te cztery dni akcja porodowa bardzo poszła do przodu tzn z 2 cm szyjki, nie mam jej już wcale, podobno mała zeszła bardzo nisko główką, że lekarka twierdziła przy badaniu , że czuje główkę.. wszystko już podobno ułożone jest tam pod poród i pod to aby zaczęło się robić rozwarcie i sama ginekolog mówiła, że bardzo dużo się tam zadziało w cztery dni .. kolejną wizytę mam w czwartek a lekarka powiedziała , że nie jest pewna czy zobaczymy się jeszcze w czwartek ... Zaczynam się stresować.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry