Margana
Fanka BB :)
U mnie od czwartku moze sie dziac[emoji3]My za was też [emoji7]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie od czwartku moze sie dziac[emoji3]My za was też [emoji7]
Tak super ale co też macie rozwarcie? Ile tygodni?[emoji4]U mnie od czwartku moze sie dziac[emoji3]
Ja to jeszcze nic nie wiem, bo za tydzien bede miala dopiero pessar zciagany[emoji6] Tzn skurcze i bole mam coraz mocniejsze, ale to nic nie musi oznaczac.Tak super ale co też macie rozwarcie? Ile tygodni?[emoji4]
ale ci dobrze au mnie nic nie chce sie rozeieracJa już po wizycie, szyjka prawie zgładzona i lekkie rozwarcie. Muszę się postarać, żeby jeszcze chociaż tydzień wytrzymać.
Dobrze, ze badania lepsze[emoji5]Cześć kochane [emoji16] widzę że z dnia na dzień coraz bardziej nam się tu akcje rozkręcają [emoji16] my dziś rano byliśmy na badaniach, mocz morfologia, już sprawdzałam to wyglądają coraz lepiej [emoji23]odebrałam wynik HBs i GBS. Przyszła nam też paczka z apteki także może jak wrócę do domu to się wezmę za pranie [emoji16] teraz czekam na K bo przyjechaliśmy po samochód którym jedzie w trasę [emoji6] i mam takiego smaka na pizze z szynka i kukurydza [emoji58] a wczoraj jadłam [emoji849] miałam tak robić bułeczki z serem ale zamiar tego dziś po badaniach pobiegłam do piekarni [emoji23]w środę wizyta zobaczymy jak wygląda sytuacja i moja waga [emoji23] miłego dnia kochane [emoji4]
Ja tam od 4 tygodni mam 2 cm i nadal nie urodzilam[emoji23][emoji23]Tak super ale co też macie rozwarcie? Ile tygodni?[emoji4]
O masz no ja liczę ze coś pójdzie hehe[emoji7]Ja tam od 4 tygodni mam 2 cm i nadal nie urodzilam[emoji23][emoji23]