olaaa7
Fanka BB :)
Te szpitale to chyba w większości takie są, każdy mówi co innego.To w ogóle jakiś magiczny szpital, gdzie cuda się dzieją.... [emoji52]
Mogliby się chociaż zdecydować, jak jest, a nie ciężarną stresują..... [emoji15]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Te szpitale to chyba w większości takie są, każdy mówi co innego.To w ogóle jakiś magiczny szpital, gdzie cuda się dzieją.... [emoji52]
Mogliby się chociaż zdecydować, jak jest, a nie ciężarną stresują..... [emoji15]
Haha, i poczul sie ociezaly[emoji3]Ale sie nawpierd... Zachciało nam się z mezem frytek i smazonego sera ... Ruszac sie nie moge[emoji53] chyba dziecko przygniotlam ta ilością jedzenia bo tej nie daje odznak życia[emoji50][emoji50]
Pewnie dziwi... " co za smieciowe jedzenie matka mo serwuje"[emoji23]
Tak, wtedy to w ogole nie bylo standardiwe badanie w ciazy. Ja sobie sama prywatnie robilam.Wiem, ale w 1 ciąży 8 lat temu w ogóle nikt mi takiego badania nie zlecał.
Ja od 4 tygodni mam rozwarcie na 2 cmJa w poniedziałekale u mnie już rozwarcie jest, więc może szybciej pojadę. Stresie.
W pierwszej ciąży wszystko to robiłam i to cała ciąże a i tak w 40 tygodniu ccSprzątanie, zwłaszcza na kolanach, mycie okien, przysiady, itd [emoji6] ale na sobie nie testowałam [emoji23]
ale...tym razem nie będę ryzykować bo teraz jest zupełnie inaczejSorki, że się wtrącę, ale Mamaginekolog też o tym pisała tutajCzytałam ostatnio artykuł medyczny, że w ciąży powinno się zrobić dwa razy - na początku i w III trymestrze.
mam oeparol właśnie ale to bardziej na krążenie..nie wiedziałam że coś ma wspólnego z porodem :-)W kapsułkach![]()
Mój też się boi o dziecko. A jak on się boi i ja się boje, że przyspiesze poród.. więc post i amen.:-)Ale z cb farciara mój mi od 4 tyhodni odmawia bo dziecko duże i może mu krzywda zrobić albo w trakcue zaczne rodzic ostatnio mówił że niby coś czuję tak Tym się speszyl ze do wrzesnia mnie nie dotknie i dam nie daje się dotknąć [emoji1] dosłownie i mówi że przyjemność musi być dla dwoje A moje libido sięga miliona
Ja teżJa na HIV miałam tylko w 1 trymestrze badanie