SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Piękny materiał [emoji16]Zobacz załącznik 870258
Ja tez bede używać kokonu w środku jest jeszcze rożekKilka moich znajomych używało i każda była bardzo zadowolona, takze mam nadzieje ze u nas tez sie sprawdzi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Piękny materiał [emoji16]Zobacz załącznik 870258
Ja tez bede używać kokonu w środku jest jeszcze rożekKilka moich znajomych używało i każda była bardzo zadowolona, takze mam nadzieje ze u nas tez sie sprawdzi.
Bardzo ładnyFaaajny
Ja też będę używać, ale mój będzie hand made
Na razie mam "na koncie" dwa, tylko nie mam albo czasu albo siły, żeby do maszyny usiąść... [emoji15]
No i muszę się zdecydować, jaki wzór, a tkanin trochę do wyboru mam... [emoji15] Zobacz załącznik 870299Zobacz załącznik 870300
Fajne te gwiazdkiBardzo ładnyzastanawiam się też nad uszyciem, tylko jeszcze materiałów nie mam, muszę coś zamówić tylko trudno się zdecydować bo taki wybór [emoji14] a dużo Ci weszło wypełnienia?
Ja dziś usiadłam do maszyny żeby uszyć prześcieradło do wózka bo te z allegro są trochę małe a uszycie wyszło mnie może 5zł.
Zobacz załącznik 870324 Zobacz załącznik 870325
Fajnie ze sama potrafisz uszyć sobie ja to nawet skarpetek nie zaceruje he chyba ze na pieroga heBardzo ładnyzastanawiam się też nad uszyciem, tylko jeszcze materiałów nie mam, muszę coś zamówić tylko trudno się zdecydować bo taki wybór
a dużo Ci weszło wypełnienia?
Ja dziś usiadłam do maszyny żeby uszyć prześcieradło do wózka bo te z allegro są trochę małe a uszycie wyszło mnie może 5zł.
Zobacz załącznik 870324 Zobacz załącznik 870325
Śliczny materiał pani która mi szyła niestety nie miałą takiego ;d a na stronie 2 razy droższy pewnie niz mójZobacz załącznik 870258
Cerować skarpetek też nie umiemFajnie ze sama potrafisz uszyć sobie ja to nawet skarpetek nie zaceruje he chyba ze na pieroga he
Jak mogłaś.... Znowu kupię tkaniny i nie będę miała kiedy z nich szyć [emoji23]Co do kupowania tkanin zobaczcie sobie na tej Str
Link do: Tkaniny Poznań
Żeby ze skurczy coś wychodziło wykres powinien przypominac faleHej hej [emoji4] ja dziś melduję się po ktg, wszystko ok. Jakieś skurcze piszą się, ale wg położnej porodu z tego nie będzie [emoji848] a ja chętnie urodziłabym już... Wczoraj tak źle mi było, mdłości itp... Dziś natomiast przejadłam się na obiedzie u teściowej ech.... Zobacz załącznik 870398