Karoolka
Fanka BB :)
No wiem, wiem... Ale czy takie jak u mnie nie mają żadnego wpływu na szyjkę? Hmm...Żeby ze skurczy coś wychodziło wykres powinien przypominac fale
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No wiem, wiem... Ale czy takie jak u mnie nie mają żadnego wpływu na szyjkę? Hmm...Żeby ze skurczy coś wychodziło wykres powinien przypominac fale
z tym to roznie, ja w pierwszej ciazy wcale nie mialam skurczy przepowiadajacych a na wizycie lekarz stwierdzil brak szyjki i rozwarcie na4 ... bez objawow.No wiem, wiem... Ale czy takie jak u mnie nie mają żadnego wpływu na szyjkę? Hmm...
Ja też we wtorekWe wtorek mam wizytę, zobaczymy, co powie Pani dr![]()
Hej, czy są mamy, które przy pierwszym porodzie brały zastrzyki clexane 40 , bo ja w pierwszej ciąży nie brałam więc nie wiem jak to wpływa na poród, chodzi mi głównie o niebezpieczeństwo krwotoku, co w przypadku gdyby nagle musieli mi zrobić CC, lekarka kazała mi dopiero odstawić zastrzyki gdy poczuje, że już zaczyna się poród, lecz czy to nie będzie za późno ? A termin z USG mam już na jutro a z OM na 1 lipca więc w zasadzie w każdej chwili może się coś zacząć dziać a biorąc pod uwagę, że to drugi poród to może pójść w miarę szybko .
Melduje sie z domku
Trzymam kciuki za rozwoj akcji u tych co juz chcą. Ja patrzac na Blanke nie moge uwierzyc ze to juz...ze juz nie jestem w ciąży...
Nie muszą mieć. Nie każdy skurcz coś powoduje. Czesto to tylko trening macicy.No wiem, wiem... Ale czy takie jak u mnie nie mają żadnego wpływu na szyjkę? Hmm...
O super, ze juz w domku[emoji3] Ale mala tez juz z Toba w domku?Melduje sie z domku
Trzymam kciuki za rozwoj akcji u tych co juz chcą. Ja patrzac na Blanke nie moge uwierzyc ze to juz...ze juz nie jestem w ciąży...