• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mi się śniło wszystkie horrory jakie kiedydkolwiek oglądałam połączone w jeden straszny A obudziłam do dopiero jak laleczka czaki chciała zabijac[emoji1] z strachu nie mogłam wyjść z luzka a było jeszcze ciemno jak cholera musiałam telewizor zapalić bo bym nie wstala

A nie bałaś się że wyskoczy z tego telewizora jak włączysz..?? :D :D Hahaha moja mama w ciąży też miała jazdę na horrory, może dlatego czasami mam wrażenie że moja siostra jest dziwna :-D:-D

A mi jakoś pasuje ta pogoda No jak było ciepło to nie żyłam ..

Oooo tak... ja też teraz czuję się o wiele lepiej!

Dzień dobry babki!

fantastycznie mi się dzisiaj spało, naprawdę, siku tylko 1 x i poza tym bajka! :tak: a bałam się jak będzie bo wieczorem ledwo doszłam do domu, tak mi się coś- lub ktoś- blokowało w pachwinie, nie mogłam normalnie ruszyć lewą nogą... eh. Zero planu na dzisiaj, poza jakimiś drobnymi zakupami, bo wróciłam do domu i puuuuuustki ;)

Cudownie że masz go już przy sobie :) Co do chusteczek to pewnie nie lubi bo są zimne- ogrzewaj w dłoni zanim wytrzesz tyłeczek :) Mam koleżankę która urodziła w zimie, do tego wcześniaka i powiedziała że najlepszą inwestycją był podgrzewacz do chustek :tak:

To chyba kwestia większej objętości krwi w naszych organizmach więc pasta raczej nic nie zmieni.. tak jak napisała @ani_anita trzeba urodzić :D

Widzę że każdy spakowany w IKEA :D My też :)

I jak się czujesz po takiej prezentacji??:-D:-D:-D M. nie był zazdrosny?;)
To jest coś takiego jak podgrzewacz do chusteczek?

To jest coś takiego jak podgrzewacz do chusteczek?

Ja dostałam od koleżanki z aventu, więc mam w razie "w" ale też myślę że możesz kupić w każdej chwili... ostatecznie czekając na paczkę możesz podgrzać 2 x w garnku z ciepłą wodą ;)

...ja tak patrzę na te rzeczy które juz nagromadziłam- a serio, nie szaleję z gadżetami- i widzę jak szybko dom nam się zagraci... a potem wyciągasz jakiś gadżet i myślisz na cholerę wydałam tyle kasy ;)

...no ale też nie przewidzisz wszystkiego- jak np. z tym podgrzewaczem. Myślę ze to jest fajny sprzęt właśnie kiedy rodzisz w zimie (najpierw napisałam: kiedy rodzisz w ZIEMI :D :D ) bo nie ogrzejesz 3-5 chusteczek w ręce zmieniając pieluchę... ale wszystko trzeba z głową, a nie na kilogramy jak niektóre ;) :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry