Wronka199
Fanka BB :)
Tak przepisal clotrimazolum w tabletkach. Wzielam wszystkie i dalej infekcja sie utrzymuje[emoji53] dzisiaj ide do apteki po 2 paczke.O kurcze, a konsultowalas to z lekarzem?
Jak psikne zwykłym octeniseptem cos sie stanie??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak przepisal clotrimazolum w tabletkach. Wzielam wszystkie i dalej infekcja sie utrzymuje[emoji53] dzisiaj ide do apteki po 2 paczke.O kurcze, a konsultowalas to z lekarzem?
Irygacje z octeniseptu dzialaja super, nawet na zwyklym (duza butla) jest napisane jak stosowac. Ale psikniecie raz, raczej ci nie pomoze, to trzeba systematycznie przez kilka dni z rzedu.Tak przepisal clotrimazolum w tabletkach. Wzielam wszystkie i dalej infekcja sie utrzymuje[emoji53] dzisiaj ide do apteki po 2 paczke.
Ale chodzilo mi o to czy konsultowalas teraz po leczeniu? Bo wychodzi na to ze nie dziala ten clotrimazol, moze by trzeba co innego?Tak przepisal clotrimazolum w tabletkach. Wzielam wszystkie i dalej infekcja sie utrzymuje[emoji53] dzisiaj ide do apteki po 2 paczke.
Nie. Wizyte mam dopiero 5go [emoji53]Ale chodzilo mi o to czy konsultowalas teraz po leczeniu? Bo wychodzi na to ze nie dziala ten clotrimazol, moze by trzeba co innego?
Zwykly octenisept absolutnie nie! Jest specjalny do stosowania na blony sluzowe. Ten zwykly tylko zewnetrznie.
Wlasnie na zwyklym jest opisane jak stosowac do irygacji. Mozna, mozna tez w rozcienczeniu. Ale w ciazy bym nie robila. Poza tym to bardzo wyjalawia pochwe. Zabija wszystko. Trzeba z probiotykiem koniecznieAle chodzilo mi o to czy konsultowalas teraz po leczeniu? Bo wychodzi na to ze nie dziala ten clotrimazol, moze by trzeba co innego?
Zwykly octenisept absolutnie nie! Jest specjalny do stosowania na blony sluzowe. Ten zwykly tylko zewnetrznie.
A Ty jestes gdzies za granica, prawda?
W Polsce podaja anrybiotyk w trakcie porodu. Mam nadzieje, ze Tobie tez podadza skoro juz masz wynik.

Kurcze[emoji53] A nie masz mozliwosci zadzwonic do niego? Albo isc nawet do kogos innego na wizyte?Nie. Wizyte mam dopiero 5go [emoji53]
Na prawde?! To jestem zdziwiona[emoji6]Wlasnie na zwyklym jest opisane jak stosowac do irygacji. Mozna, mozna tez w rozcienczeniu. Ale w ciazy bym nie robila. Poza tym to bardzo wyjalawia pochwe. Zabija wszystko. Trzeba z probiotykiem koniecznie
Nic sie nie martw. Polozna wszystko wyjasni i bedzie ok[emoji5]Tak jestem w Szkocji, tutaj tez podaja antybiotyk a przynajmniej tak napisali mi na wyniku badania, ze bedzie podany. Zobaczymy co polozna mi powie, no i kiedy mam jechac do szpitala bo normalnie tutaj czekasz az masz skurcze co 5min.
Po prostu super![]()