Wronka199
Fanka BB :)
Niestety ciezko będzie z wizytą. Mam nystetyne jeszcze to sprobuje tymKurcze[emoji53] A nie masz mozliwosci zadzwonic do niego? Albo isc nawet do kogos innego na wizyte?
Mi sie wydaje, ze przydala by sie zmuana leczenia.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niestety ciezko będzie z wizytą. Mam nystetyne jeszcze to sprobuje tymKurcze[emoji53] A nie masz mozliwosci zadzwonic do niego? Albo isc nawet do kogos innego na wizyte?
Mi sie wydaje, ze przydala by sie zmuana leczenia.
Nie martw sie. Przynajmniej przyjma cie od razu wczesniej, a nie beda odsylac do domu, zebys przyjechala na ostatnia chwileTak jestem w Szkocji, tutaj tez podaja antybiotyk a przynajmniej tak napisali mi na wyniku badania, ze bedzie podany. Zobaczymy co polozna mi powie, no i kiedy mam jechac do szpitala bo normalnie tutaj czekasz az masz skurcze co 5min.
Po prostu super![]()
Dobrze, że zrobiłaś! Z tego co wiem to chyba będą musieli podać dziecku antybiotyk jak urodzisz sn.Wlasnie dostalam wynik z GBS i mam pozytywnyoczywiscie sie zestresowalam jak nie wiem. W przyszlym tygodniu ide do polznej to bede z nia na ten temat rozmawiac. najlepsze jest to, ze tutaj tego testu nie oferuja w ciazy i ja sama sobie go sobie zoorganizowalam.
Mam taka nadzieje!Nie martw sie. Przynajmniej przyjma cie od razu wczesniej, a nie beda odsylac do domu, zebys przyjechala na ostatnia chwilePowinnas miec lepsza opieke w zwiazku z tym
A posiew moczu to jakieś niezbędne badanie przed porodem? Bo ja tylko zawsze mam zwykle badanie moczuZanosilam o 8 rano a wynik był jakoś za 2-3 dni koło godziny 10 a cena chyba coś koło 30zł
Chyba mamie podają w czasie porodu antybiotyk z grupy penicylin - z tego co kojarzę (o ile dobrze kojarzę bo ciężko mi to stwierdzić) bo mi właśnie tak podaliDobrze, że zrobiłaś! Z tego co wiem to chyba będą musieli podać dziecku antybiotyk jak urodzisz sn.
Najważniejsze, że zrobiłaś i teraz podadzą antybiotykWlasnie dostalam wynik z GBS i mam pozytywnyoczywiscie sie zestresowalam jak nie wiem. W przyszlym tygodniu ide do polznej to bede z nia na ten temat rozmawiac. najlepsze jest to, ze tutaj tego testu nie oferuja w ciazy i ja sama sobie go sobie zoorganizowalam.
A to nie wiem, w 1 ciąży miałam ujemny, coś może źle usłyszałam bo sąsiadka z sali miała dodatniChyba mamie podają w czasie porodu antybiotyk z grupy penicylin - z tego co kojarzę (o ile dobrze kojarzę bo ciężko mi to stwierdzić) bo mi właśnie tak podali
Nie. Posiew tylko jak zle wychodzi ogolne badanie.A posiew moczu to jakieś niezbędne badanie przed porodem? Bo ja tylko zawsze mam zwykle badanie moczu
![]()
Tak, dokladnie[emoji5] Chyba ze nie zdaza, to wtedy dziecku.Chyba mamie podają w czasie porodu antybiotyk z grupy penicylin - z tego co kojarzę (o ile dobrze kojarzę bo ciężko mi to stwierdzić) bo mi właśnie tak podali