malena164
Fanka BB :)
o własnie wiedziałam ze czymś zapomniałam octanisept kupićJak rodzilam synka to mi polozna co jakiś czas przed konkretna akcja porodowa psikala octaniseptemczyli mozna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
o własnie wiedziałam ze czymś zapomniałam octanisept kupićJak rodzilam synka to mi polozna co jakiś czas przed konkretna akcja porodowa psikala octaniseptemczyli mozna.
Super ta sukienka. U mnie cały dzień kropi ale też zrobiła się duchota, teraz jest jakoś 18 stopni.Cześć kochane, dziś podobno pełnia [emoji849] któraś ma zamiar się rozpakować? [emoji5] Jaka u was pogoda? U nas całą noc padało, koło 12 znowu zrobiła się duchota że nie szło wysiedzieć a teraz na szczęście jest znowu zlewa [emoji16] przynajmniej mogę normalnie funkcjonować i odzyskałam kostki! Właśnie przyjechałam po K, wrócił z trasy ze szwami na nogach.. Na szczęście tylko 5 [emoji58] ale przynajmniej lepiej się czuje jak wiem że w razie czego jest obok [emoji5]
Wczoraj w pepco dorwałam sukienkę za 15zl szkoda było nie wziąć a wygodna baaardzo [emoji5] trzymam kciuki za te które będą się rozpakowywać w najbliższym czasie [emoji16] buziaczki [emoji8][emoji8][emoji8]Zobacz załącznik 871875
Moze o czyms nie wiemy[emoji23]HahahhAha dla mnie jako laika tez tak się wydaje [emoji16]
Poziom trudności jest porównywalnyMoze o czyms nie wiemy[emoji23]
No to juz wiemy o co chodzi[emoji3]Poziom trudności jest porównywalny
Poduszeczka jest szybsza, bo szycia de facto jest mniej, i ma jedną "przewagę" - szwy są w środku, wiec można poprawiać, przeszywać itd, a w organizerze jednak większość widać, więc szwy muszą jakoś wyglądać (tzn jak będą mega krzywe itd, to będzie to widać) [emoji6]