Moni17.06
Fanka BB :)
Mój wraca w sobote w dniu terminu ..Chyba zaczynam się trochę stresować [emoji850] do terminu 5 dni. A K dziś jedzie w trasę
Wróci niby w środę ale do tego czasu może się dużo wydarzyć [emoji848]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój wraca w sobote w dniu terminu ..Chyba zaczynam się trochę stresować [emoji850] do terminu 5 dni. A K dziś jedzie w trasę
Wróci niby w środę ale do tego czasu może się dużo wydarzyć [emoji848]
Płyn do mycia butelek mam kupiony.kupujecie specjalny płyn do mycia butelek czy będziecie w normalnym myć?
Ile paczek mokrych chusteczek bierzecie do szpitala?
Ile sztuk pampersów bierzecie do szpitala?
kupujecie specjalny płyn do mycia butelek czy będziecie w normalnym myć?
Ile paczek mokrych chusteczek bierzecie do szpitala?
Ile sztuk pampersów bierzecie do szpitala?
To nie jestem sama [emoji849] ciekawe co to będzie [emoji18]Mój wraca w sobote w dniu terminu ..
Ja dokładnie tak samo [emoji846]Płyn do mycia butelek mam kupiony.
Planuje tylko jedne mokre chusteczki brać i paczkę pieluszek czyli około 22 szt.
Jak będę miałam zostać dłużej to zawsze ktoś może dowieść.
Trzymam kciuki [emoji106]Witam się ze szpitala. Strasznie długo zeszło z przyjęciem ale nie ma miejsc na patologii. Do jutra muszę leżeć na korytarzu chyba ze pójdę na porodowke bo skurcze mi sie piszą dość mocne ale szyjka jeszcze mało rozwarta i jeszcze długa choc ordynator nie powiedzial ile .
oby nasze dzieciaki dotrwaly do tego czasuTo nie jestem sama [emoji849] ciekawe co to będzie [emoji18]
Wlasnie sie mobilizuje do ostatniego prania. Tyle czekalam na moment kiedy bede "wiła gniazdko" a przyszlo co do czego to jakoś się ciezko zebrać w sobie...:/Chyba dobrze byłoby się już wziąć za przygotowania![]()