Dziewczyny, Mamy ją [emoji173]️ o 18.15 podpieli mnie na IP pod ktg, o 19.15 przeszłam na porodówkę, a o 20.15 Zuzia była z nami. Poród ekspresbolesny, ale jak widać przeżyłam [emoji4]
Gratuluję!!! [emoji16]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny, Mamy ją [emoji173]️ o 18.15 podpieli mnie na IP pod ktg, o 19.15 przeszłam na porodówkę, a o 20.15 Zuzia była z nami. Poród ekspresbolesny, ale jak widać przeżyłam [emoji4]
Super! Gratulacje! [emoji106][emoji106][emoji106]Zgłaszam, że @malena164 urodziła córeczkę, 04.07., sama się odezwie z detalami ;-)
Ale boska kruszynka [emoji7]. Cudeńko [emoji8] gratulujeZuzia [emoji173]️Zobacz załącznik 874198
Skurcze superHey mamuski ja w szpitalu skurcze konkretne może coś pójdzie w nocy jeśli nie to już wyjdę z małym bd wywolywac[emoji4]. Te słupy u góry to skurcze oby tak dalej [emoji5][emoji5][emoji5]Zobacz załącznik 874175
GratulacjeDziewczyny, Mamy ją [emoji173]️ o 18.15 podpieli mnie na IP pod ktg, o 19.15 przeszłam na porodówkę, a o 20.15 Zuzia była z nami. Poród ekspresbolesny, ale jak widać przeżyłam [emoji4]
A jak są zabiegi z parafiny na dłonie to one też są nie do końca zdrowe?Parafiny nie polecam, ogólnie nie polecam nic, co ma parafinę w składzie na skórę, ani dla dziecka ani dorosłego...
Ileś % (nie pamiętam dokładnie w tym momencie ile) wymiany gazowej zachodzi przez skórę, skóra pokryta parafiną jest jak w folii, uniemożliwia ten proces...