Ja mam inteligentny podgrzewacz z Aventa i butelki też Avent NaturalGratulacje dla wszystkich mamusiek
Czy możecie polecić jakiś podgrzewacz do butelek i butelki?
Chyba będę musiała dokarmiać malutka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam inteligentny podgrzewacz z Aventa i butelki też Avent NaturalGratulacje dla wszystkich mamusiek
Czy możecie polecić jakiś podgrzewacz do butelek i butelki?
Chyba będę musiała dokarmiać malutka.
Gratki kochana [emoji7]Dziś o 13:00 na świat przyszedł Antoś moj kochany synuś
3140g 54cm poród 2 godz nie było az takiej tragedii
Ja już śmigam i jestem mega głodna [emoji23]
Ah...cos niby ruszylo, ale generalnie tragedia[emoji53]Margana jak z karmieniem? Cos ruszylo?
Też bym tak zrobiła, może by to małą wykurzylo. Ale sił mi brak [emoji20]. Chwilami mam takie myśli, że jednak CC jest lepsze bo przynajmniej człowiek wie na kiedy się nastawić, a nie czeka i czeka.@Karla88 gratulacje
Ja sobie dziś takie manewry urządziłam, że ledwo żyje, a brzuch jak kamień. Załatwienia, zakupy, obiad, gar lecza. Od 7dmej rano teraz sie dopiero położyłam. Jutro czeka mnie robienie pulpetów z kilograma mięsa jeszcze sprzedanie i jestem gotowa
Zgadzam sie z Tobą my jesteśmy jak wielkie niewiadome [emoji39] możemy tylko liczyć że w lipcu urodziny a i tak szansa są 50/50 już mam dość tego chciałabym żeby mi małego wyciagneli nie mam sil wszystko mnie wkurza najbardzie to szukanie objawów poroduTeż bym tak zrobiła, może by to małą wykurzylo. Ale sił mi brak [emoji20]. Chwilami mam takie myśli, że jednak CC jest lepsze bo przynajmniej człowiek wie na kiedy się nastawić, a nie czeka i czeka.
Tez ostatnio myślę ze lepiej bylo by miec cc...Też bym tak zrobiła, może by to małą wykurzylo. Ale sił mi brak [emoji20]. Chwilami mam takie myśli, że jednak CC jest lepsze bo przynajmniej człowiek wie na kiedy się nastawić, a nie czeka i czeka.
To oczekiwanie jest najgorsze, zwłaszcza jak to się przeciąga, ja chodzę cały czas jak osa, bo już pragnę urodzić! Brzuch mam wielki jak balon, ciężko mi, proszę codziennie Mikołaja żeby wyszedł dla mamusi ale on nie chce słuchać ;(Zgadzam sie z Tobą my jesteśmy jak wielkie niewiadome [emoji39] możemy tylko liczyć że w lipcu urodziny a i tak szansa są 50/50 już mam dość tego chciałabym żeby mi małego wyciagneli nie mam sil wszystko mnie wkurza najbardzie to szukanie objawów porodu
Znam to doskonale. Z Maksiem byliśmy tydzień w szpitalu po porodzieTrzymam kciuki za Was dziewczyny. A my niestety się naswietlamy od 22. A dzisiaj w planach miało być wyjście . Pewnie nas nie wypuszcza .